Ζάκινθο: Στη ΜΕΘ Βρετανός τουρίστας – Μέθυσε και καρφώθηκε σε κάγκελο


Άντρες της πυροσβεστικής, παρουσία ιατρού – διασώστη, έκοψαν με ακρίβεια χιλιοστού τα κάγκελα, καθώς η λόγχη απείχε χιλιοστά από την καρωτίδα

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Ζακύνθου είναι από χθες τη νύχτα ένας αλλοδαπός, πιθανότατα Βρετανός τουρίστας, ο οποίος λόγω μέθης, έπεσε και καρφώθηκε με τον λαιμό σε σιδερένιες λόγχες σε μάντρα ξενοδοχείου στην περιοχή του Λαγανά.

Ο άνδρας ο οποίος είναι περίπου 50 ετών, δεν έχει αναζητηθεί μέχρι στιγμής από κανέναν, οπότε τα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 23.00 όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος άνδρας, περπατούσε στην Αγριλιά με κατεύθυνση προς τον Λαγανά, όταν έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα.

Στο σημείο έφτασαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες, οι οποίοι παρουσία ιατρού – διασώστη έκοψαν με ακρίβεια χιλιοστού τα κάγκελα, καθώς η λόγχη απείχε χιλιοστά από την καρωτίδα.

Μετά τον απεγκλωβισμό, ο άνδρας μεταφέρθηκε με τμήμα του κάγκελου καρφωμένο στον λαιμό του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και παραμένει διασωληνωμένος.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ αναζητούν και τα στοιχεία του τραυματία.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Κόκκινος συναγερμός στο Μεξικό λόγω τυφώνα Τζον κατηγορίας 3

«Προστατευτείτε και μην ξεχνάτε πως το σημαντικότερο είναι...

Λύσεις καινοτομίας στην υγεία με τριετές σύμφωνο σταθερότητας

Σύμφωνο συνεργασίας κυβέρνησης – φαρμακοβιομηχανίας αναμένεται να υπογραφεί...

Κόκκινος συναγερμός στο Μεξικό λόγω τυφώνα Τζον κατηγορίας 3

«Προστατευτείτε και μην ξεχνάτε πως το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη ζωή· τα υλικά αγαθά ξαναγίνονται», ανέφερε μέσω X ο Μεξικανός απερχόμενος πρόεδρος ...

Νοτοπούλου στον ΣΚΑΪ: «Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά ο Κασσελάκης»

«Δεν μπορεί να είναι πρόεδρός μας ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει ούτε τις αρχές ούτε τις αξίες της Αριστεράς» ...

Λύσεις καινοτομίας στην υγεία με τριετές σύμφωνο σταθερότητας

Σύμφωνο συνεργασίας κυβέρνησης – φαρμακοβιομηχανίας αναμένεται να υπογραφεί εντός Οκτωβρίου μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των εκπροσώπων της φαρμακευτικής βιομηχανίας της χώρας, σύμφωνα...