Άννα Διαμαντοπούλου στον ΣΚΑΪ για το ντιμπέιτ: «Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ»



«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Καλεσμένη στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρέθηκε λίγες ώρες μετά το ντιμπέιτ η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου

«Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ. Έδωσε την εικόνα ενός κόμματος το οποίο φαίνεται ότι είναι ένα κόμμα που γνωρίζει από πολιτική» σχολίασε για την χθεσινή βραδιά. Ήταν ένα ντιμπέιτ σοβαρό, ενωτικό, με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά, φυσικά, και με αιχμές» είπε η κα Διαμαντοπούλου. 

«Εκτός από τα εσωτερικά ζητήματα, σημασία έχει να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους, σε αυτούς που φύγουν,  σε αυτούς που κοιτάνε τώρα  προς το ΠΑΣΟΚ. Το ντιμπέιτ ήταν μια καλή αρχή για να δει ο κόσμος ότι υπάρχει μέλλον και ενότητα στο κόμμα, δεν θα διαλυθεί το μαγαζί όπως διαλύεται το διπλανό» τόνισε. 

«Ο επόμενος αρχηγός πρέπει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε έναν πρόεδρο που θα δώσει ακόμα 2 μονάδες στο κόμμα, το θέμα είναι να υπάρξει πρόεδρος που θα κάνει το άλμα»  είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτός που θα πάει απέναντι, θα πρέπει να δημιουργήσει ουσιαστικά τον άλλο πόλο στο σύστημα Μαξίμου. Ο αυριανός αντίπαλος του κυρίου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές  δε θα είναι ένα πρόσωπο – πρέπει να έχει οργανώσει το κόμμα, τις κοινωνικές δυνάμεις υποστήριξης και να έχει τα χαρακτηριστικά της διεθνούς παρουσίας, δηλαδή διεθνή εμπειρία, κύρος, διασυνδέσεις και γνώσεις στα εθνικά θέματα» τόνισε. 

«Είμαι από 18 ετών στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει “πασοκόμετρο”», τόνισε ακόμα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Διαμαντοπούλου

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου ο 15χρονος που πρασύρθηκε από το τραμ

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ελευθερίου...

Χεζμπολάχ: Πρώτη επιβεβαιωμένη επίθεση στο Τελ Αβίβ – Ηχησαν οι σειρήνες

Το Ισραήλ απαντά με βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου ο 15χρονος που πρασύρθηκε από το τραμ

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Παραδείσου, ενώ το αγόρι προσπάθησε να διασχίσει τις ράγες με ηλεκτρικό πατίνι  ...

Χεζμπολάχ: Πρώτη επιβεβαιωμένη επίθεση στο Τελ Αβίβ – Ηχησαν οι σειρήνες

Το Ισραήλ απαντά με βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο - Ο πύραυλος της Χεζμπολάχ αναχαιτίστηκε από την ισραηλινή αεράμυνα - Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο...

Παπαθανάσης: Αναβάθμιση του Οικοτροφείου Λυκόβρυσης μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Η δημόσια δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 250.000 ευρώ και σκοπός είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου και υποδομών του Οικοτροφείου Λυκόβρυσης της...