«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε και δεύτερο χειρουργείο», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου


«Στο ασθενοφόρο τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη, ήταν τόσο παγωμένο… εκεί έπαθα σοκ», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα το μεσημέρι (03.10.2024) η Βίκυ Σταυροπούλου στη εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχετικά το έμφραγμα που υπέστη ο φίλος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον Μάρτιο.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας από τον καναπέ της εκπομπής της κόρης της, Δανάης Μπάρκα, αποκάλυψε πως ο συγκάτοικός της και αδελφικός της φίλος μετά την περιοδεία του, έκανε και δεύτερο χειρουργείο.

«Έκανε μια δεύτερη επέμβαση ο Χρήστος. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να βάλει και δεύτερο στεντ κι έγινε όταν τελειώσαμε την περιοδεία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχολιάζοντας το πώς βίωσε το καρδιακό επεισόδιο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, εφόσον εκείνη ήταν παρούσα, είπε:

«Ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Εγώ ήμουν στον επάνω όροφο, ήταν βράδυ και ο Χρήστος ήταν στον κάτω. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Ελένη Κούρκουλα κι, αν εκείνος έλεγε αυτό το “σβήνω” στην ένταση που το είπε από τον κάτω όροφο, δε θα τον είχα ακούσει και δε θα καταλάβαινα τι συνέβαινε. Μας έσωσε το τηλεφώνημα», αποκάλυψε. 

«Ήταν σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψω. Αντιδράσαμε γρήγορα, ήρθε και το ασθενοφόρο άμεσα και οι γιατροί στο Γεννηματάς έπεσαν όλοι από πάνω του», συνέχισε την περιγραφή της.

«Ήταν τέτοια η σύγχυση. Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο, τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά, το χέρι του ήταν τόσο παγωμένο… εκεί έπαθα σοκ, είπα: τι είναι τώρα αυτό;», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές ή τουλάχιστον να δείχνω ψύχραιμη. Μέσα μου υπήρχε ταραχή. Ευτυχώς, είχαμε αίσιο τέλος», πρόσθεσε με ανακούφιση.

To άρθρο «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε και δεύτερο χειρουργείο», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Κομισιόν: Στέλνει την Ουγγαρία στο δικαστήριο για αμφιλεγόμενο νόμο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είπε ότι ο νόμος που ψηφίστηκε πέρυσι από την κυβέρνηση  Όρμπαν παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα και άλλους κανονισμούς ...

Η στιγμή που το ελληνικό C-130 προσγειώνεται στη Βηρυτό – Πλάνα μέσα από το cockpit

Το αεροσκάφος μετέφερε 60 άτομα, 22 Έλληνες πολίτες και 38 πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας - Έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης ...

Politico: Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι επίτροποι της ΕΕ – Ο Τζιτζικώστας με την πιο «εντυπωσιακή λίστα ακινήτων»

Όπως σχολιάζει το δημοσίευμα, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος έχει κάνει κάτι παράνομο, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ξεχώρισαν ...