Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-0 live: Ημίχρονο στο Αγρίνιο – Οι γηπεδούχοι έχουν αντέξει στην πίεση της Ένωσης


Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο την Ένωση, σε ματς για την 7η αγωνιστική στη Super League.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο, θέλοντας να «πατήσει» πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι και να εδραιωθεί στην κορυφή της Super League. Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, είναι σε ανοδική τροχιά, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητος (2-2-0 με 6-2 γκολ).

Η Ένωση έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο στο οποίο παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μάλιστα, την περασένη σεζόν προηγήθηκε με 0-2, αλλά έφυγε τελικά με το βαθμό (2-2).

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την μεγάλη τους εντός έδρας νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, βρίσκεται στο ρετιρέ του πρωταθλήματος, έχοντας 14 πόντους, 1 περισσότερο από τον 2ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης

ΒΟΗΘΟΙ: Κορώνας, Τριανταφύλλου

4ος: Τσιμεντερίδης

VAR: Τσακαλίδης-Κατσικογιάννης

To άρθρο Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-0 live: Ημίχρονο στο Αγρίνιο – Οι γηπεδούχοι έχουν αντέξει στην πίεση της Ένωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε απόπολυκατοικία

 Διασωληνωμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 14χρονος που έπεσε...

Στο Ισραήλ ο επικεφαλής της CENTCOM εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης

Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν ότι ο επι9κεφαλής της CENTCOM των...

Θεσσαλονίκη: Πτώση παιδιού από 4ο όροφο πολυκατοικίας

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή...

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε απόπολυκατοικία

 Διασωληνωμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας – Τι αναφέρουν μαρτυρίες περιοίκων ...

Στο Ισραήλ ο επικεφαλής της CENTCOM εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης

Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν ότι ο επι9κεφαλής της CENTCOM των Ηνωμένων Πολιτειών θα συναντηθεί με Ισραηλινούς στρατιωτικούς αξιωματούχος με επίκεντρο τα πιθανά αντίποινα απέναντι στο...

Θεσσαλονίκη: Πτώση παιδιού από 4ο όροφο πολυκατοικίας

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί που μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο ...