Η Φάρμα: Νέα εβδομάδα «φωτιά» με εντάσεις στους Πράσινους – Τι θα δούμε απόψε


Η τρίτη εβδομάδα της Φάρμα ξεκινά απόψε Κυριακή (06.10.2024) με νέες ανατροπές και ένα άτομο μείον στην Γαλάζια ομάδα.

Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με ένα αποκαλυπτικό συμβούλιο της Φάρμας και μία Μονομαχία Αχυρώνα ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα.

Ο Νίκος Κωβαίος και η Σόνια Παπλεκάι έλυσαν τις διαφορές τους στον Αχυρώνα, με τον Νίκο να επικρατεί με 3-0. Η Σόνια, παρά την προσπάθειά της, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Φάρμα.

Απόψε, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ξεκινάει μια εβδομάδα «φωτιά», καθώς για πρώτη φορά η πράσινη ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με την ήττα.

Όλα τα προβλήματα, που όλο αυτό τον καιρό, ήταν καλά κρυμμένα, τώρα βγαίνουν απότομα στην επιφάνεια. Από την άλλη, για τη γαλάζια ομάδα, η αποχώρηση της Σόνιας σηματοδοτεί μια νέα αρχή.

Η Φάρμα προβάλλεται στο Star καθημερινά στις 21:00

To άρθρο Η Φάρμα: Νέα εβδομάδα «φωτιά» με εντάσεις στους Πράσινους – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ένωσης μετά το τέλος του αγώνα

Οι φίλοι της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας για την κακή εμφάνιση και την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Πανσερραϊκό, μετά...

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή: Με νέες επιθέσεις απειλεί το Ιράν – «Το Ισραήλ έπληξε εγκαταστάσεις καυσίμων για πυραύλους»

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη είναι το Ιράν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον του τα ξημερώματα του Σαββάτου (27.10.2024). Πλέον...

Βορίδης στον ΣΚΑΪ 100.3: «Ενδιαφέρον να εξετασθεί τι έγινε στη Novartis»

«Έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις κατά των μαρτύρων από την εποχή που ήταν προστατευόμενοι» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας ως προς το ποινικό σκέλος ...