Ντάνι Καρβαχάλ: «Σοκ» με διάγνωση για τριπλή ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο


Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Ντάνι Καρβαχάλ, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη στις καθυστερήσεις της χθεσινής αναμέτρησης της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ (2-0).

Τεράστια ατυχία για τον Ντάνι Καρβαχάλ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ισπανός διεθνής μπακ διαγνώσθηκε εκτός από ρήξη πρόσθιου συνδέσμου και με ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και με ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Ο Καρβαχάλ θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για να χειρουργήσει το δεξί του γόνατο και θα χάσει όλη τη σεζόν. Ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του δεν υπάρχει, αλλά εκτιμάται πως θα λείψει για 8-10 μήνες από τα γήπεδα.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι βασικός δεξιός μπακ των Μαδριλένων από το 2013 μετρώντας 427 εμφανίσεις με τη φανέλα της. Το πλήγμα είναι ισχυρό και για την εθνική Ισπανίας, καθώς ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που το καλοκαίρι κατέκτησε το Euro 2024.

Η ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

“Μετά από εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Ντάνι Καρβαχάλ από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι. Τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση”.

Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή του τραυματισμού του Ντάνι Καρβαχάλ

To άρθρο Ντάνι Καρβαχάλ: «Σοκ» με διάγνωση για τριπλή ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας στο νότιο Ισραήλ – Νεκρός ο δράστης, δύο τραυματίες

Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. ...

Άνδρος: Στο ΚΑΤ 77χρονος που τραυματίστηκε σε ψάρεμα με δυναμίτη

Από την κλινική εξέταση κρίθηκε αναγκαίο ο 77χρονος...

Σαμαριά: Παράταση στο μέτρο του μέγιστου αριθμού επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό

Χίλια άτομα την ημέρα θα μπορούν να επισκεφθούν μέχρι και την Παρασκευή 11/10 τον Εθνικό Δρυσό Σαμαριάς στα Χανιά ...

Άνδρος: Στο ΚΑΤ 77χρονος που τραυματίστηκε σε ψάρεμα με δυναμίτη

Από την κλινική εξέταση κρίθηκε αναγκαίο ο 77χρονος να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη ...