Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη



Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Τοπικές βροχές θα  σημειωθούν στα Β και κυρίως στα ΒΔ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι Ν – ΝΔ   3 με 5 μποφόρ και νότια της Πελοποννήσου τοπικά 6 μποφόρ.  Η  θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι ως 28 με 29 και τοπικά έως 30  βαθμούς.  

Την Πέμπτη Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα  ΒΔ , τη Θράκη και το Α Αιγαίο . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι Ν – ΝΔ 3 με 5  μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί κατά 3 με 5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Την Παρασκευή πιθανότητα για λίγες βροχές στα ΒΔ  και  το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Α Μακεδονία , τη Θράκη , το Β και Α  Αιγαίο. Την Κυριακή θα επικρατήσουν βοριάδες , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Α και  Ν. 

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα Γενικά αίθριος. Οι Άνεμοι: Δ 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα.  Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 26 με 27 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Νόμπελ Χημείας 2024: Στους David Baker, Demis Hassabis και John M. Jumper

Η Ακαδημία αποφάσισε να απονείμει το1/3 του βραβείου...

Γεωργιάδης από Βουλή: «Μη διανοηθούν με μένα υπουργό να κλείσουν είσοδο νοσοκομείου»

Μετά από αναγγελθείσα κινητοποίηση στο Δαφνί, επεσήμανε ότι...

Με επικό τρόπο πανηγύρισε την εκλογή του μαθητής του 2ου ΓΕΛ Βούλας (βίντεο)

Πήδηξε τα κάγκελα και περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί που του είχαν στρώσει οι συμμαθητές του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό  ...

Νόμπελ Χημείας 2024: Στους David Baker, Demis Hassabis και John M. Jumper

Η Ακαδημία αποφάσισε να απονείμει το1/3 του βραβείου στον Baker και το άλλο μισό από κοινού στους Hassabis και Jumper, «για την πρόβλεψη...