Η Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Το τι νιώθω δεν το γνωρίζει κανείς»


«Ήταν καρμική η γνωριμία μου με τον Μπρούνο Τσερέλα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» ήταν σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός μίλησε, φυσικά, και για τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

«Είναι στην ψυχοσύνθεσή μου να χαμογελάω, είμαι αισιόδοξη στα δύσκολα. Με χαρακτηρίζει αυτό. Τα τελευταία χρόνια ζω την κάθε στιγμή. Είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων ψυχανάλυσης για να ισορροπήσω το μέσα με το έξω μου και να απολαμβάνω. Για πολλά χρόνια δεν απολάμβανα τίποτα.

Όλα είχαν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, έναν φόβο ότι θα φύγει η χαρά, ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει και θα φύγει η χαρά και θα στεναχωρηθώ, θα αποτύχω. Γνωρίζω πως θα φοβάμαι για πάντα, αυτό δεν έχει αλλάξει μέσα μου, απλώς το δέχθηκα, το έχω αποδεχθεί και κατάλαβα πως δεν πρέπει να με καθορίζει στον τρόπο σκέψης και στα συναισθήματα», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε στη συνέχεια: «Είναι μεγάλη ιστορία η γνωριμία μου με τον Μπρούνο, είναι ιδιαίτερο. Είναι καρμική η γνωριμία μου με τον σύντροφό μου. Χρειάζεται χρόνος για να αποδεχτείς αυτόν τον φόβο που σου προκαλεί αυτό το γιγαντιαίο συναίσθημα. Μου πήρε χρόνο να πάψω να φοβάμαι γι’ αυτό που νιώθω.

Με ηρέμησε η αίσθησή της σταθερότητας που νιώθω από τον σύντροφό μου. Έφτασα σε ένα σημείο που ήθελα να εκφράσω αυτό που νιώθω χωρίς να πρέπει να απολογηθώ, να κρυφτώ, να «μαζευτώ», να σκεφτώ την δουλειά μου. Νιώθω ασφάλεια με τον εαυτό μου και με αυτά που νιώθω. Δεν με καθορίζει αυτό που θα πει ο κόσμος για μένα».

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε επίσης: «Προφανώς η κίνηση το να γνωρίσεις την οικογένεια του συντρόφου σου, δεν έχει να κάνει με τα social media. Έχει κάποια σημασία. Είναι διαφορετικές οι σχέσεις σήμερα και είναι κάτι διαφορετικό αυτό που υπάρχει. Θεωρώ πως ποτέ δεν έχω υπερεκτεθεί, έχω όμως ένα Instagram αρκετά δυνατό και δείχνω κάποια κομμάτια της ζωής μου, και αυτά που νιώθω και αυτά που αντέχω.

Δεν με αφορούν τα σχόλια, φυσικά όμως θα τα δω και θα τα αναλύσω. Το τι νιώθω και συμβαίνει, δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και γιατί το κάνω. Ήξερα ότι θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Δεν πιστεύω ότι θα μείνεις στο απυρόβλητο ό,τι και να κάνεις στην ζωή σου, στα social media. Πάντα κάποιος θα έχει κάτι να πει».

To άρθρο Η Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Το τι νιώθω δεν το γνωρίζει κανείς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Υπερταμείο: Κατατέθηκε μία προσφορά για την παραχώρηση του Διεθνούς Αεροδρομίου Καλαμάτας

Μία προσφορά κατατέθηκε σήμερα (11.10.2024) στη διαγωνιστική διαδικασία...

Αλ Φαγέντ: Ακόμα 40 καταγγελίες στην αστυνομία για βιασμό και επίθεση

Οι καταγγελίες αυτές έρχονται μετά από το ντοκιμαντέρ...

Συναυλία για τα Τέμπη: Σήμερα το βράδυ στο Καλιμάρμαρο – Και live streaming)

Στη συναυλία θα δώσουν το «παρών» αφιλοκερδώς αρκετοί...

Υπερταμείο: Κατατέθηκε μία προσφορά για την παραχώρηση του Διεθνούς Αεροδρομίου Καλαμάτας

Μία προσφορά κατατέθηκε σήμερα (11.10.2024) στη διαγωνιστική διαδικασία για την παραχώρηση του δικαιώματος διοίκησης, διαχείρισης, λειτουργίας, ανάπτυξης, επέκτασης, συντήρησης και εκμετάλλευσης του Διεθνούς Αεροδρομίου...

Κέρκυρα: Εντολή για να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων στην υπόθεση διαφθοράς

Θα ελεγχθούν και τα περιουσιακά στοιχεία φορολογουμένων, που ενδεχομένως έχουν ευνοηθεί από τη δράση του κυκλώματος ...

Αλ Φαγέντ: Ακόμα 40 καταγγελίες στην αστυνομία για βιασμό και επίθεση

Οι καταγγελίες αυτές έρχονται μετά από το ντοκιμαντέρ που προέβαλε το BBC για το σκοτεινό πρόσωπο του παλαιού ιδιοκτήτη των Harrods ...