Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Τρίποντο κορυφής για την ομάδα του Τιάγκο Μότα


Η Γιουβέντους κέρδισε 1-0 την Λάτσιο για την 8η αγωνιστική της Serie A, με τους «μπιανκονέρι» να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 πόντους. Το αυτογκόλ του Χιλά στο 85΄έκρινε την αναμέτρηση. 

Η Γιουβέντους ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στη Λάτσιο στο «Allianz Stadium» για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Serie A, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν το τρίποντο.

Η Γιούβε παρότι αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο από το 24΄μετά την αποβολή του Αλέσιο Ρομανιόλι, δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Λάτσιο, η οποία έδειχνε να κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρόλα αυτά η πίεση της Γιουβέντους ειδικότερα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχε ως αποτέλεσμα σε μια φάση διαρκείας ο Χιλά να βάλει αυτογκόλ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σημειώσουν το γκολ που έψαχναν και να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Πλέον το σύνολο του Τιάγκο Μότα έφτασε τους 16 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για την Serie A, έχοντας 1 παιχνίδι περισσότερο από τη Νάπολι και την Ίντερ.

Από τον πάγκο είδε όλο τον αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Χρήστος Μανδάς.

 

To άρθρο Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Τρίποντο κορυφής για την ομάδα του Τιάγκο Μότα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Terrifier 3: Η ταινία που οι θεατές δεν αντέχουν να δουν έρχεται στην Ελλάδα

Το Terrifier 3, μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του 2024 θα έρθει και στην Ελλάδα, με τα Village Cinema να ανακοινώνουν την...

Το τετ α τετ Ζαχαριάδη

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, έδωσε το παρών στο γάμο του Χάρη Δούκα,...

Ισραέλ Κατς: «Η απόπειρα δολοφονίας του Νετανιάχου δείχνει «το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν»

«Έδειξαν γι΄άλλη μία φορά το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν και τον άξονα του κακού που διευθύνει», ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ο Κατς ...