Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα σε τρυφερό στιγμιότυπο στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala


Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα κέντρισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala 2024.

Η εμφάνιση του Χοακίν Φίνιξ και της Ρούνεϊ Μάρα στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala 2024 ήταν γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Η Μάρα με την εντυπωσιακή διάφανη vintage δημιουργία Givenchy FW96 Couture έκλεψε τις εντυπώσεις αποπνέοντας μία αίσθηση κομψότητας και ρομαντισμού.

Την ώρα που πόζαρε στο φακό ο Φίνιξ έσκυψε για να φτιάξει την ουρά του φορέματος της. Το Variety κατέγραψε αυτή την όμορφη στιγμή καθώς ο διάσημος ηθοποιός ντυμένος με ένα μαύρο σμόκιν γονάτισε και έφτιαξε καλύτερα το φόρεμα της συζύγου του, για να φανεί ακόμα πιο λαμπερή.

Η Μάρα, ενώ συνέχιζε να ποζάρει, έδειχνε αμήχανη με την γλυκιά κίνηση του συζύγου της. Αφού αντάλλαξαν χαμόγελα, το ζευγάρι, που σπάνια εμφανίζεται μαζί δημοσίως, πόζαρε ξεχωριστά στο κόκκινο χαλί.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Her» το 2013. Ωστόσο, δεν ξεκίνησαν να βγαίνουν μέχρι που ξανασυναντήθηκαν στα γυρίσματα του «Mary Magdalene» λίγα χρόνια αργότερα σύμφωνα με το People.

Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση το 2017, στο Φεστιβάλ των Καννών. Φέτος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, έχοντας αποκτήσει το 2020 τον Ρίβερ.

Πηγή φωτό: REUTERS/Mario Anzuoni

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΥΠΑΑΤ – Ευλογία των προβάτων: Αναβαθμίζονται τα μέτρα

Επισημαίνεται ότι η ευλογιά είναι ζωονόσος και όχι...

Εκλογές ΗΠΑ: Η Χάρις διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τραμπ με 46% προς 43%

Νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ψηφοφόροι έχουν απαισιόδοξη...

Επιχείρηση διάσωσης ιστιοπλοϊκού με 10 επιβαίνοντες ανοιχτά των Κυθήρων

Στην περιοχή βρίσκεται ένα παραπλέον σκάφος, ενώ σπεύδουν...

ΥΠΑΑΤ – Ευλογία των προβάτων: Αναβαθμίζονται τα μέτρα

Επισημαίνεται ότι η ευλογιά είναι ζωονόσος και όχι ζωοανθρωπονόσος, και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία. ...

Εκλογές ΗΠΑ: Η Χάρις διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τραμπ με 46% προς 43%

Νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ψηφοφόροι έχουν απαισιόδοξη άποψη για την κατάσταση της οικονομίας και τη μετανάστευση-Γενικά τάσσονται υπέρ του Τραμπ σε αυτά ...

Επιχείρηση διάσωσης ιστιοπλοϊκού με 10 επιβαίνοντες ανοιχτά των Κυθήρων

Στην περιοχή βρίσκεται ένα παραπλέον σκάφος, ενώ σπεύδουν ένα περιπολικό του Λιμενικού, τρία άλλα παραπλέοντα σκάφη και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ...