Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε γιατί δεν παίζει μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια


Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει παίξει μπάλα μπροστά σε κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο των αφιερωμάτων που γίνονται στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα από όταν ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εξήγησε ότι συνειδητά δεν το έχει κάνει μπροστά σε κόσμο, γιατί ήθελε η τελευταία εντύπωση των φιλάθλων για εκείνον να είναι από την εποχή που βρισκόταν σε τοπ επίπεδο.

«Γιατί δεν έχω παίξει ποτέ μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια; Έχω παίξει, δεν έχω παίξει μπάλα σε ματς μπροστά σε κόσμο ή με τους legends. O κύριος λόγος είναι ότι πάντα ήθελα να σταματήσω μικρός. Αν με ρωτούσες στα 22 θα σου έλεγα ότι μέχρι τα 32 θα ήθελα να παίζω. Σταμάτησα στα 30-31. Ήθελα να σταματήσω σε κορυφαίο επίπεδο, δεν ήθελα να με βλέπει ο κόσμος με πεσμένη απόδοση σε σχέση με αυτό που είχε συνηθίσει.

Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να σταματήσω νωρίς. Ήθελα η τελευταία εικόνα που θα είχε ο κόσμος από μένα να παίζω μπάλα να είναι στο Euro, στην Ατλέντικο, στην τελευταία μου χρονιά που κατά τη γνώμη μου ήμουν στο καλύτερο επίπεδο. Εκείνη τη χρονιά ήμουν στο καλύτερο επίπεδο και σε φυσική κατάσταση και σε όλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Είναι ωραίο να έχουν αυτή την εικόνα. Δε θα ήθελα να έχουν την εικόνα που να έχω πάρει κιλά, να προσπαθώ να κάνω κάτι μέσα στο γήπεδο και να μη μου βγαίνει. Ας έχουν ωραίες αναμνήσεις από εμένα. Μπορεί να είναι ματαιόδοξο αυτό. Είναι. Ακόμα μου έχει μείνει λίγη ματαιοδοξία» εξομολογείται στο βίντεό του ο Ντέμης Νικολαΐδης.

To άρθρο Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε γιατί δεν παίζει μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Κομισιόν σε Β. Μακεδονία: Τροποποιήστε το Σύνταγμα για τη βουλγαρική μειονότητα

Η Βουλγαρία παρεμπόδιζε επί μακρόν την έναρξη των...

Αγιοι Ανάργυροι: Σοβάς στο κεφάλι 14χρονης- Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο

Το 14χρονο κορίτσι υπέστη εγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε...

Μαρινάκης για Novartis: Απόφαση-σταθμός της Δικαιοσύνης

Μεταξύ των βασικών αλλαγών που εισηγήθηκε το Υπουργείο...

Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στη νησιωτική χώρα

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και...

Κομισιόν σε Β. Μακεδονία: Τροποποιήστε το Σύνταγμα για τη βουλγαρική μειονότητα

Η Βουλγαρία παρεμπόδιζε επί μακρόν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας με την ΕΕ, λόγω ιστορικών, γλωσσικών και εθνοτικών διαφορών  ...

Αγιοι Ανάργυροι: Σοβάς στο κεφάλι 14χρονης- Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο

Το 14χρονο κορίτσι υπέστη εγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί επισκληρίδιο αιμάτωμα ...

Μαρινάκης για Novartis: Απόφαση-σταθμός της Δικαιοσύνης

Μεταξύ των βασικών αλλαγών που εισηγήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν και η τροποποίηση του άρθρου 218 για το καθεστώς της προστασίας μαρτύρων ...