Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η κατάσταση της υγείας του Hall Of Famer, Βλάντε Ντίβατς, λίγες ώρες μετά το ατύχημα που είχε στη Βοσνία με τη μηχανή του.
Ο Βλάντε Ντίβατς είχε ατύχημα το βράδυ της Πέμπτης (19.06.2025) στην Λουστίτσα του Μαυροβουνίου όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- έχασε τον έλεγχο της. Όπως έγινε γνωστό, στον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μάλιστα, τεχνητό ισχίο.
Ο βετεράνος Σέρβος μπασκετμπολίστας, απασχόλησε αρκετούς φίλους του αθλήματος με την περιπέτειά του και για τον λόγο αυτόν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, μέσα από λογαριασμό του στα social media.
“Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις κλήσεις, όλα είναι εντάξει. Είμαι καλά, ας προχωρήσουμε”, έγραψε ο Ντίβατς στο Instagram.
[Πηγή:]www.newsit.gr