Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη σε εκδήλωση γευσιγνωσίας

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επέλεξε για να προωθήσει την γαστρονομία της Λέσβου να καλέσει τον Τούρκο πρέσβη.

Το τραπέζι έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης τους αιφνιδίασε όλους.

Βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης που εκλέγονται στο βόρειο Αιγαίο αλλά και ο υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας βρέθηκαν χωρίς να το γνωρίζουν να τρώνε μαζί με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα τον οποίο ο κ. Μουτζούρης έβαλε να καθίσει μαζί του.

Η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου συνειδητοποιώντας το άκομψο του πράγματος στη σελίδα της δεν αναφέρει πουθενά τον Πρέσβη της Τουρκίας παρά μόνο τους αντιπροσώπους των Πρεσβειών «της Ολλανδίας, της Κίνας, της Βουλγαρίας, Ιαπωνίας, Ινδίας, της Αυστραλίας και Βιετνάμ».

NewsIT

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...