Παναθηναϊκός: Οικονομική διαφορά με Χουάνκαρ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Χουάνκαρ, για την παραμονή του στην ομάδα, αλλά οι διαπραγματεύσεις του Ισπανού μπακ φαίνξεται ότι είναι -αυτή τη στιγμή- απαγορευτικές.

Στο προ μηνών, πρώτο ραντεβού που είχε γίνει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον εκπρόσωπο του Χουάνκαρ, είχε ζητηθεί από την πλευρά του παίκτη ένα ποσό 650.000 ευρώ (από τις 280.000 ευρώ που λαμβάνει στο «τρέχων» συμβόλαιό του).

Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ βρίσκονται σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ισπανού μπακ.

Η… αντιπρόταση που ήρθε την Τετάρτη από την πλευρά του παίκτη, για διετές συμβόλαιο μαζί με την εφορία και τα μπόνους έφτανε στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν δέχτηκαν να ικανοποιήσουν αυτά τα «θέλω», καθώς δεν θέλουν να διαταράξουν τις εσωτερικές ισορροπίες στην ομάδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει… κλείσει ακόμα, αφού το “τριφύλλι” αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Σε περίπτωση που ο Χουάνκαρ δεν βάλει.. νερό στο κρασί του, τότε πιθανότατα δεν θα επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Ροή Ειδήσεων

Ολυμπιακός: Μπήκε ο Εβάν Φουρνιέ, εκτός Γουίλιαμς-Γκος και Έβανς

Ο Εβάν Φουρνιέ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού...

Στουρνάρας: Ποιοι είναι οι 4 όροι για την ενίσχυση των επενδύσεων στην Ελλάδα

Τις 4 προϋποθέσεις για την ενίσχυση των επενδύσεων...

Ολυμπιακός: Μπήκε ο Εβάν Φουρνιέ, εκτός Γουίλιαμς-Γκος και Έβανς

Ο Εβάν Φουρνιέ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (25/10/24, 21:45), σε αντίθεση με τους Γουίλιαμς-Γκος και...

Νικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε γιατί βάζει φρένο στις ερωτικές σκηνές – «Δεν θέλω να έχω άλλο οργασμό»

Η Νικόλ Κίντμαν παραδέχτηκε ότι ήταν «τόσο διεγερμένη σεξουαλικά» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ερωτικού δράματος «Babygirl» που αναγκάστηκε να πατήσει...

Ο Ραζνάτοβιτς ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους για τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους που έδωσαν το “οκ” για να πάει ο Φιλίπ Πετρούσεφ ως...