Αγωνιστική ομάδα laser στον ΑΝΟΓ μετα από 12 χρόνια

Με απόφαση του ΔΣ  ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας δημιουργεί αγωνιστικό τμήμα Laser (ILCA).  Ο ΑΝΟΓ ξεκινά την κατηγορία ώστε οι αθλητές μας να συνεχίζουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του ομίλου μετά το optimist.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται μετά τις συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές στην κατηγορία του OPTIMIST τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στο τιμόνι της αγωνιστικής ομάδας Laser (ILCA) θα είναι ο προπονητής μας Χιονάς Χρήστος που επιστρέφει στην κατηγορία που κατέχει πολλές διακρίσεις και έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές.

Πλέον το Ντουέτο της Αγωνιστικής μας ομάδας OPTIMIST θα αποτελούν ο προπονητής μας Νικήτας Κεχαγιόγλου συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του, με νέα συνεργάτη την καταξιωμένη προπονήτρια Στάμκου Ελένη (φωτογραφία) την οποία και καλωσορίζουμε θερμά στον σύλλογο μας.

Ροή Ειδήσεων

Η Τουρκία βομβάρδισε «32 στόχους» —θέσεις του PKK και συμμάχων του— στο Ιράκ και στη Συρία

"Συνολικά 32 στόχοι που ανήκαν στους τρομοκράτες καταστράφηκαν με επιτυχία», και  «οι αεροπορικές επιχειρήσεις συνεχίζονται». ...

Κ. Μητσοτάκης και Αλ. Βούτσιτς επιβεβαίωσαν τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Ντόναλντ Τουσκ, παρακάθησαν σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο Πρόεδρος της Σερβίας. ...

Βραζιλία: Σκηνές τρόμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο πριν τον αγώνα Μποταφόγκο

Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί το Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία πριν...