Αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου το 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες παιδιά!!

Όλοι μαζί ένα!!!

Την Κυριακή 5 Ιουνίου ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί με τα παιδιά μας στο 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης.

Το 1ο Πρότυπο Οικογενειακό ΠΑΡΚΟ – Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, για τέσσερις ώρες, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα φιλοξενήσει δράσεις όπως Survival Games για τα παιδιά, οικολογικές δράσεις και μία μεγάλη συναυλία με τους «Love Again».

Δείτε το βίντεο με τα Survival Games για τα παιδιά που θα περιμένουν τους μικρούς αθλητές την Κυριακή

Ένα πλούσιο πρόγραμμα περιμένει μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν παρέα τα επτά χρόνια ζωής του ομορφότερου Πάρκου της Νότιας Αθήνας σε μια πραγματική γιορτή για το Περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

“Την Κυριακή 5 Ιουνίου σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας στο 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης με αφορμή τα 7 χρόνια ζωής που συμπληρώνει το Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής που φτιάξαμε το 2015.
Το 1ο από τα 6 Οικογενειακά Πάρκα που έχουμε κατασκευάσει και ίσως το ωραιότερο της Νότιας Αθήνας.
Το 1ο Πρότυπο Οικογενειακό ΠΑΡΚΟ – Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης. για τέσσερις ώρες, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα φιλοξενήσει δράσεις όπως Survival Games για τα παιδιά με τον μοναδικό Elias Papakonstantinou Οικολογικές δράσεις και μεγάλη συναυλία με τους «Love Again».
Ένα πλούσιο πρόγραμμα περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις και δώρα”.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι, δέντρο και κείμενο που λέει "Κυριακή 05 Ιουνίου 2022 10:00-14:00 14:00 10 ΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αγαπώ την πόλη μου, φροντίζω το περιβάλλον! SURVIVAL GAMES ΣΥΝΑΥΛΙΑ ME ΤΟΥΣ LOVE AGAIN ECO ΑΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ GREEN MEDAL 1o ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ Îr. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Ροή Ειδήσεων

ΕΕ: Όλο και πιο δύσκολο να είσαι Μουσουλμάνος στην Ευρώπη

Σχεδόν το 50% των πιστών που ασπάζονται το...

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται αποξηραμένη κανέλα γνωστής μάρκας

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. έχει ήδη...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνάντηση με τον Συνήγορο του Πολίτη στη Βουλή

Στο επίκεντρο της συνάντησης η επιλογή του νέου...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

ΕΕ: Όλο και πιο δύσκολο να είσαι Μουσουλμάνος στην Ευρώπη

Σχεδόν το 50% των πιστών που ασπάζονται το Ισλάμ δηλώνει ότι αντιμετωπίζει καθημερινά ρατσισμό - Κορύφωση μίσους μετά την 7η Οκτωβρίου ...

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται αποξηραμένη κανέλα γνωστής μάρκας

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. έχει ήδη αποσύρει το προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. ...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνάντηση με τον Συνήγορο του Πολίτη στη Βουλή

Στο επίκεντρο της συνάντησης η επιλογή του νέου Συνηγόρου του Πολίτη - Κριτική στον πρωθυπουργό από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας  ...