Ρόδος: Έγκλημα με στραγγαλισμό ο θάνατος του 75χρονου στη Μεσαιωνική Πόλη – Βρέθηκε με δεμένα χέρια

Η έρευνα για τον δράστη του εγκλήματος εστιάζεται στο στενό συγγενικό του περιβάλλον και στον κύκλο δραστηριοτήτων του – Δεν βρέθηκαν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του

Με δεμένα χέρια και στραγγαλισμένος βρέθηκε ο 75χρονος στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τον ιατροδικαστή Ρόδου Παναγιώτη Κοτρέτσο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο νεκρός στο σπίτι του την Τρίτη. Η αστυνομία τον βρήκε με δεμένα χέρια και μία θηλιά στον λαιμό.

Από την πρώτη στιγμή, η έρευνα δεν περιορίστηκε στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σαφή στοιχεία ύποπτης εγκληματικής ενέργειας. 

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος έχει καταλήξει στην αιτία θανάτου, που είναι ο στραγγαλισμός. Χρονικά, ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα, δηγλαδή τη Δευτέρα.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, εστιάζοντας στο στενό συγγενικό του περιβάλλον και στον ευρύτερο κύκλο δραστηριοτήτων που είχε ο 75χρονος, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία διάρρηξης του σπιτιού του.
Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Νετανιάχου: Περίπου 50 από τους 97 ομήρους που κρατούνται στη Γάζα είναι ακόμη ζωντανοί

Κατά τη διάρκεια κατάπαυσης του πυρός που εφαρμόστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παλαιστινιακά ένοπλα κινήματα άφησαν ελεύθερους 105 ομήρους ...

Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο προβλήματα και λύσεις ...