«Στο στόχαστρο της Παρτιζάν ο Μάρτιν»


Ο Χασάν Μάρτιν μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είναι ανοιχτό αν θα δεχτεί πρόταση ανανέωσης, όμως ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς.

Την περίπτωση του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, φέρεται να εξετάζει η Παρτίζαν.

Ο Αμερικανός ψηλός είναι εν αναμονή του ραντεβού του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και παραμένει ανοιχτό αν οι ερυθρόλευκοι του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Μάρτιν μετά από μια εξαιρετική σεζόν στο λιμάνι έχει πέραση, με την Παρτιζάν που θα αγωνίζεται στη Euroleague τη νέα χρονιά να κοιτάζει την περίπτωση του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Αμερικανό σέντερ, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κρούση για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος γκαρντ έχει εμπειρία από… Γιουγκοσλαβία, καθώς τη σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στο Μαυροβούνιο και την Μπουντούτσνοστ.

Δείτε την ανάρτηση του:



Ροή Ειδήσεων

Εθνική ποδοσφαίρου: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την...

Λιανεμπόριο: Μείωση των πωλήσεων κατά 2,8% τον Ιούλιο

Μείωση 2,8% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο...

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα βίντεο

Αυτεπάγγελτη έρευνα για την ταυτοποίηση όσων εμπλέκονται καθώς...

Εθνική ποδοσφαίρου: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της League B του Nations League και ο...

Ο Νορντίν Άμραμπατ έγινε ο δεύτερος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για την ΑΕΚ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ “σφράγισε” τη νίκη της ΑΕΚ με 2-0 επί του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ντέρμπι της...

Λιανεμπόριο: Μείωση των πωλήσεων κατά 2,8% τον Ιούλιο

Μείωση 2,8% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιούλιο εφέτος, καθώς οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά μόνο στα σούπερ...