Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας – Ασκήθηκε δίωξη για 3 κακουργήματα

Στην άσκηση ποινική δίωξης για τρία κακουργήματα σε βάρος του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο τραυματιοφορέας διώκεται πλέον για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αλλά και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χάϊδω Ζούγρη, η οποία μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών ηλικίας 6 και 8 ετών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο τραυματιοφορέας ,ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του, θα απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή για όσα κατηγορείται, αλλά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Σημειώνεται, ότι η δράση του τραυματιοφορέα αποκαλύφθηκε, όταν μια ειδικευόμενη γιατρός και επιμελήτρια τον είδε την ώρα που τοποθετούσε τον καθετήρα σε ένα 6χρονο κοριτσάκι, να το αγγίζει στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, ενώ εκείνο βρισκόταν σε αναισθησία.

Ωστόσο, επειδή φοβήθηκε ότι ίσως δεν είδε καλά, αποφάσισε να παρακολουθήσει τις κινήσεις του, για να διαπιστώσει λίγο αργότερα ότι έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ένα 8χρονο κορίτσι, λίγο πριν διασωληνωθεί.

Ακολουθήστε μας στο facebook κάνοντας Like

Ροή Ειδήσεων

Οι ηγέτες της G7 συμφώνησαν στους όρους της χορήγησης δανείου στην Ουκρανία

Το πακέτο χρηματοοικονομικής βοήθειας θα εξυπηρετηθεί και θα αποπληρωθεί από τα έκτακτα έσοδα των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων. ...

Δημοσκόπηση MRB: Κυριαρχία ΝΔ, σημαντική άνοδος του δεύτερου ΠΑΣΟΚ

Σημαντική είναι η άνοδος για το ΠΑΣΟΚ - Στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,3% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων   ...

Σλούκας για Αταμάν μετά το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: «Είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Ο Παναθηναϊκός έκανε διπλό με 81-76 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να...