Ο «Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη στο θέατρο Βέμπο

Με τιμή εισιτηρίου 17 ευρώ

Στο πλαίσιο το προγράμματος πολιτισμού «Η Ζωή Είναι Ωραία», ο Δήμος Αλίμου καλεί τους δημότες του στην παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» στο θέατρο Βέμπο την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στο τηλέφωνο 213-2008044, από τις 12.00 έως τις 15.00.

Η μεταφορά από και προς το θέατρο θα γίνει δωρεάν με τα πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε στη μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά, από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», έρχεται στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

Πρωταγωνιστούν:

Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ρένος Ρώτας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Νίκος Βερλέκης

Παίζουν οι:

Γρηγόρης Σταμούλης, Στέλλα Γκίκα, Γιώργος Παράσχος, Άννα Μονογιού

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Βασίλης Ζαϊφίδης, Βασίλης Λέμπερος, Αλεξία Μουστάκα, Αρετή Πασχάλη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Μαριαλένα Ροζάκη, Αλέξανδρος Σιάτρας, Γιώργος Τσούρμας, Νικορέστης Χανιωτάκης, Χριστίνα Ψάλτη