«Αγώνας για τον Άλιμο»: Ο Ανδρέας Κατσιαμάκης ένωσε τις δυνάμεις του μαζί μας

Στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αγώνας για τον Άλιμο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αλίμου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προστέθηκε ο Ανδρέας Κατσιαμάκης, Αντιπρόεδρος της ΟΜΕ ΟΤΕ, Μηχανικός Τηλεπ/ων στην COSMOTE, μέλος στο ΔΣ του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Ο Ανδρέας Κατσιαμάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους, τον Γιώργο, μαθητή της Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου και τον Μάριο, μαθητή της Α’ Δημοτικού.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Π. Ψυχικού και είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας και κάτοχος Master of Advanced Studies in Telematics Management, Danube University Krems, Austria.

Εργάζεται στην Cosmote από το 2001, ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών και εκλέγεται σταθερά στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Cosmote από το 2005. Από το 2012 είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΟΤΕ και από τον Ιούνιο του 2018, έχει την τιμή να υπηρετεί τους συναδέλφους του από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΟΜΕ ΟΤΕ.

Τον Άλιμο τον γνώρισε μέσα από τις δράσεις του Μουσικού Σχολείου, ενός ζωντανού οργανισμού, που αποτελεί πυξίδα πολιτισμού σε ζοφερές εποχές. Από φέτος, ασχολήθηκε με το γονεϊκό κίνημα, καθώς οι φίλοι γονείς τον τίμησαν με την εκλογή του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

«Η ενασχόλησή του με τα κοινά στον Δήμο Αλίμου, πλάι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι μια κίνηση συνειδητή, που ως πρωταρχικό στόχο έχει, να φέρει τον απλό Δημότη, ξανά πρωταγωνιστή», όπως δηλώνει.