Οι λόγοι για τους οποίους είμαι υποψήφιος με την «Ενωμένη Πόλη»

«O δημότης πρέπει επιτέλους να νοιώσει σημαντικός για τον Δήμο»

Κατεβαίνω για δεύτερη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές όχι για τη δόξα και το χρήμα, αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.

Σε όλη μου τη ζωή μέχρι σήμερα, τήρησα αρχές και αξίες, πολέμησα το άδικο, και στάθηκα δίπλα στους πολίτες, ιδιαίτερα σε αυτούς που είχαν ανάγκη, πέρα από ιδεολογίες και κόμματα.

Αυτοί που με γνωρίζουν και είναι πάρα πολλοί ξέρουν περισσότερα, εγώ θα περιοριστώ μόνο σε αυτά.

Κατεβαίνω, γιατί ποτέ δεν αντιμετώπισα κανέναν συμπολίτη μου ανάλογα με την κομματική του ταυτότητα.

Κατεβαίνω, γιατί θέλω να εκπροσωπώ τα συμφέροντα της πόλης μου και των συμπολιτών μου.

Κατεβαίνω, γιατί υποστηρίζω την ενεργό συμμετοχή του κάθε πολίτη στα ζητήματα του τόπου μας.

Κατεβαίνω, γιατί ο δημότης πρέπει επιτέλους να νοιώσει σημαντικός για τον Δήμο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης και της φροντίδας που του αρμόζει. Να καταλάβει πως κάποιος ενδιαφέρεται για αυτόν, βλέποντας έναν ευέλικτο Δήμο να είναι δίπλα του.

Κατεβαίνω, γιατί μόνο μέσα από την άμεση δραστηριοποίηση ενεργών πολιτών και νέων ανθρώπων μέσα από κάθε είδους συλλογικότητες και ενοποιήσεις δυνάμεων, μπορεί να γίνει πράξη ένα όραμα πολυεπίπεδης και δημοκρατικής συμμετοχής του δημότη σε όλους τους τομείς που αφορούν στη ζωή του και στο κοινό αύριο.

Κατεβαίνω, γιατί θέλω την πόλη μας με τις υποδομές εκείνες που θα τις δίνουν το δικαίωμα να το απαιτεί, με πολιτιστική ταυτότητα συνυφασμένη με την ιστορία της και τις παραγωγικές τις δομές. Μια πόλη που θα μπει μπροστά στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού της περιοχής και θα διεκδικήσει ρόλο και λόγο ουσιαστικό για όλα τα θέματα της περιοχής.

Έτσι λοιπόν, με γνώμονα τα προαναφερόμενα καλώ όλους τους πολίτες που ανησυχούν και θέλουν να δημιουργήσουν όρους για ένα καλύτερο αύριο σ’ ένα δήμο που θα λειτουργεί χωρίς διακρίσεις να συμπορευθούν μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα που αξίζει να δώσουμε.

Συμμετέχω στο συνδυασμό «Ενωμένη Πόλη» του Γιάννη Κωνσταντάτου ως υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης.