Ας κάνουμε μαζί τις φωνές μας μία Δυνατή Γλυφάδα

«Ελάτε μαζί μας να γίνουμε μια Δυνατή Γλυφάδα»

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η Γλυφάδα μας χρειάζεται μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και υπευθυνότητα. Μια Δημοτική Αρχή που θα ανοίξει νέες προοπτικές ανάπτυξης για την πόλη μας. Με μία νέα αντίληψη που θα ανοίξει νέους ορίζοντες, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας χωρίς διακρίσεις.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, σε όλους τους Γλυφαδιώτες, που θέλουν να καμαρώνουν και να χαίρονται την πόλη μας, κάθε μέρα, σε κάθε τους βήμα μέσα σε αυτή, να απολαμβάνουν την καθολική της πρόοδο, να νιώθουν τη ζωή τους να διευκολύνεται από έργα και αποφάσεις ουσίας, να βλέπουν πως η Γλυφάδα μας γίνεται φωτεινό παράδειγμα για όλες τις πόλεις τις Ελλάδας και όλα αυτά, χωρίς τίποτα σκοτεινό ή κρυφό ή δόλιο, χωρίς τίποτα να διαβάλει αυτό το στόχο.

Θέλουμε ό,τι κι εσείς. Είμαστε πολίτες αυτής της πόλης όπως κι εσείς. Είμαστε εσείς. Φέρνουμε την αγάπη μας γι’ αυτή την πόλη, τη θέλησή μας για Αλλαγή και καθημερινή Προσπάθεια, την ανάγκη μας να γίνονται τα πράγματα ορθά και δίκαια.

Ελάτε μαζί μας να γίνουμε μια Δυνατή Γλυφάδα, «καθαρή», όπως της πρέπει.