Θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου για την πόλη μας

Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση συμμετοχής της οικογένειάς μου στα κοινά και προσφοράς στην πόλη μας, θα είμαι υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης στις δημοτικές εκλογές, με τον Συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» του Δημάρχου μας, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Του Δημάρχου που σταθερά και αποτελεσματικά αναβαθμίζει την πόλη μας.

Ο παππούς μου Δημήτρης Μπουλούκος, υπηρέτησε καταρχήν την Κοινότητα και μετέπειτα το Δήμο Αργυρούπολης, από το 1954 έως το 1982, με εξαίρεση την εποχή της Δικτατορίας.

Εξελέγη μάλιστα και Κοινοτάρχης από το 1961 έως το 1964.

Ήταν η εποχή, που οι τοπικοί μας ηγέτες έθεταν στέρεα τα θεμέλια της σημερινής μας πόλης.

Ο πατέρας μου, Βαγγέλης Μπουλούκος, τιμήθηκε επανειλημμένα από τους Αργυρουπολίτες με την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας σε αυτόν την αφοσίωση και τον αγώνα για την συνεχή πρόοδο της πόλης μας, καθώς και την δημιουργία των υποδομών που έκαναν την Αργυρούπολη μια ελκυστική πόλη.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος.

Παίρνοντας την σκυτάλη από αυτούς, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου, με μία διαβεβαίωση: θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πόλη, με κοινωνική ευαισθησία, με αλτρουισμό, με πολλούς και όμορφους δημόσιους χώρους και με μεγάλα έργα.