Γιατί βάζω υποψηφιότητα με την «Ενωμένη Πόλη» του Δήμαρχου Γιάννη Κωνσταντάτου

Γιατί βάζω υποψηφιότητα με την «Ενωμένη Πόλη» του Δήμαρχου Γιάννη Κωνσταντάτου;

Γιατί στα δύσκολα ήμουν πάντα εδώ.

Γιατί θέλω έναν Δήμο που θα είναι εδώ για όλους μας. Και κυρίως για τα παιδιά μας.

Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεν με φοβίζουν οι δυσκολίες. Είχα άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν ενεργό ρόλο στα πολιτικά (συμμετέχοντας είτε στα κοινά του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή ως πολιτευτής στη Β’ Αθήνας το 2015 με το ΠΑΣΟΚ).

Το αίσθημα ευθύνης λοιπόν, όπως και η αγάπη μου για τον Δήμο μας, είναι αυτά που μου δίνουν δύναμη για τον αγώνα που θα δώσουμε στις εκλογές που έρχονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γι’ αυτό συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο και την «Ενωμένη Πόλη», γιατί κατάφερε σε έναν δήμο με μεγάλη πόλωση συντηρητικά, αναχρονιστικά και χωρίς εξέλιξη, να σταθεί απέναντι σ’ αυτήν την άγονη διαδικασία. Και συνεχίζει να στέκεται, με συνέπεια, μεγάλο κόστος και χωρίς καμία αμφιθυμία ως προς το τι υπαγορεύει το δημόσιο συμφέρον. Γιατί μπορεί να εγγυηθεί μία προοδευτική πρόταση που κάνει με σταθερά βήματα πράξη, με τη νέα γενιά μπροστά.

Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την πρώτη Κυριακή για να υπηρετήσουμε αυτό που πραγματικά θέλει η κοινωνική πλειοψηφία και αυτό που είναι καλό για τη δημοκρατία. Ξέρουμε ότι η μάχη που δίνουμε θα είναι δύσκολη. Όχι μόνο για την πόλωση που υπάρχει, αλλά γιατί είναι απέναντι μας όλοι μαζί, μας πολεμούν όλοι μαζί. Εμείς όμως είμαστε ακόμα εδώ και έχουμε στόχο να παραμείνουμε και να δώσουμε αυτήν τη μάχη για όλους εσάς. Εμείς αγωνιζόμαστε, ώστε την επόμενη ημέρα ο Δήμος μας να έχει την σταθερότητα που του αξίζει, να αναπτυχθεί όπως του αξίζει για όλους μας και κυρίως για τους νέους που παλεύουν σε μια κρίσιμη για την χώρα μας περίοδο και για τα παιδιά μας που οφείλουμε να τους αφήσουμε ως παρακαταθήκη έναν Δήμο αρωγό στα όνειρά τους.

Με αυτό το πνεύμα θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις, με αξιοπρέπεια και ιδέες, τη μάχη για την «Ενωμένη Πόλη».

Σε αυτό το πνεύμα ζητώ την στήριξή σας για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση προοδευτική!

Είμαι η Μαριλένα Χρυσανθοπούλου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένη Πόλη» του Δημάρχου μας Γιάννη Κωνσταντάτου.