Αλλαγή γενιάς

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε κοινωνίας. Αποτελεί την πηγή της καθημερινότητας μας και το κυρίαρχο στοιχείο για μια ομαλή και αρμόζουσα διαβίωση του κάθε πολίτη.

Το στοίχημα για την εκάστοτε Διοίκηση του Δήμου είναι πάντοτε μεγάλο και σε περίπτωση αποτυχίας τα αποτελέσματα έχουν αντίκρισμα μεγαλύτερης διάρκειας από μία θητεία.

Το 2014 το Ελληνικό και η Αργυρούπολη, δύο διαφορετικοί δήμοι μέχρι το 2010 και την ένωση τους από τον «Καλλικράτη» αποφάσισαν να αλλάξουν το κατεστημένο και να εμπιστευτούν τις τύχες του ενιαίου Δήμου μας στον Γιάννη Κωνσταντάτο και στο ψηφοδέλτιο του.

Αν το αποτέλεσμα δικαίωσε, νομίζω πως η απάντηση είναι ξεκάθαρη από κάθε πολίτη ακόμη και από τον πιο σκεπτόμενο και επιφυλακτικό.

Ο Δήμος αναπλάθεται καθημερινά και όμως είναι μόνο η αρχή. Με την επένδυση στο παλιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού να είναι δίπλα μας, οι προοπτικές για την δημιουργία ενός σύγχρονου, πρότυπου και όμορφο για κάθε πολίτη Δήμο είναι τεράστιες.

Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων όμως προοπτικών, πέρα από την εμπειρία των ήδη «μπαρουτοκαπνισμένων» πολιτευτών χρειάζεται και το όραμα, η φαντασία και οι φρέσκες ιδέες της νέας γενιάς.

Η χημική αντίδραση αυτών των δύο στοιχείων είναι και αυτή που θα δώσει το ιδανικό προϊόν για ένα καλύτερο αύριο για όλους, αφήνοντας πίσω ένα παλαιοκομματικό κατεστημένο και την αντίληψη πως οι νέοι δεν έχουν χώρο στην πολιτική, αλλά αποτελούν την αλλαγή και την συνέχεια της προηγούμενης γενιάς για το «χτίσιμο» ενός ακόμη καλύτερου αυτοδιοικητικού οικοδομήματος.

Έχω την τιμή πριν κλείσω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου, να έχω λάβει την εμπιστοσύνη σας με την μορφή της ψήφου σας ήδη δύο φορές, τόσο το 2010 εκλέγοντας με στην ελάσσονα αντιπολίτευση και τόσο το 2014 με τον δήμαρχο μας και την Ενωμένη Πόλη στην Διοίκηση του Δήμου.

Το έργο που πραγματοποιήσαμε είναι μεγάλο, αλλά είναι ξεκάθαρο για μένα πως δεν είναι αρκετό και οι ιδέες και το όραμα θέλουν ακόμη περισσότερο χρόνο. Για αυτό σας ζητώ την ψήφο σας ακόμη μια φορά, στην Ενωμένη Πόλη, στον Γιάννη Κωνσταντάτο και πάνω από όλα στην ίδια μας την Πόλη.

Γιατί η εμπιστοσύνη σας, μας ωθεί να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Ροή Ειδήσεων

Ερντογάν κατά Δύσης: Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα 

«Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

ΑΠΘ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα

Η επίθεση έγινε στον υπόγειο χώρο της Φυσικομαθηματικής...

Ερντογάν κατά Δύσης: Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα 

«Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια και αν θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε κι αυτό» δήλωσε ο Ερντογάν ...

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Να σταματήσει τώρα τη συγκάλυψη – Άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αρθεί έστω και τώρα στο ύψος που επιβάλλει το πρωθυπουργικό αξίωμα, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  Σήμερα Τρίτη Πρόσκαιρη μεταβολή...