Γιατί στηρίζω Γιάννη Κωνσταντάτο

Κάποιοι θα πούνε για τα πάνω από διακόσια, ναι διακόσια, έργα που έχει κάνει. Άλλοι θα πούνε ότι νοικοκύρεψε τον Δήμο, τον Ενιαίο Δήμο, και έβαλε επιτέλους μια τάξη σε ένα απέραντο χάος.

Σίγουρα κάποιοι θα πούνε για το όραμά του, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του καθώς και το γεγονός ότι ουσιαστικά κατάφερε να κάνει σχεδόν το 100% όσων υποσχέθηκε προεκλογικά.

Και φυσικά, θεωρώ κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το γεγονός ότι αυτά τα έκανε σε περίοδο ισχνών αγελάδων, ενώ μετέτρεψε έναν ελλειμματικό Δήμο σε πλεονασματικό.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και είναι πολύ δυνατά και σοβαρά επιχειρήματα υπέρ του νυν και ελπίζουμε μέλλοντος Δημάρχου. Υπάρχει ένας ακόμα λόγος, ο για εμένα κυριότερος λόγος, για να τον εμπιστευτεί κανείς.

Όλα τα παραπάνω τα έκανε, όντας στο άνθος της ηλικίας του. Σε μια ηλικία που άλλοι πολιτικά ακόμα μαζεύουν εμπειρίες και «ανδρώνονται» ο Δήμαρχος έπραξε και προσφέρει σε επίπεδα που γίγαντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως π.χ. ο κ. Χατζηδάκης, Δήμαρχος Π. Φαλήρου, αναγνωρίζουν.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος είναι ένας από τους εκπροσώπους μιας νέας γενιάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία ήρθε, ίσως λίγο πιο αργά από ότι θα έπρεπε, να πάρει τα ηνία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σαν μέλος της νέας γενιάς κι εγώ, σας ζητώ να στηρίξετε πρώτα τον Δήμαρχο, Γιάννη Κωνσταντάτο και εφόσον το επιλέξετε και εμένα σαν Τοπικό Σύμβουλο για την Κοινότητα του Ελληνικού.

Λίγα λόγια για μένα

Από όσο έχω εμπειρίες και θυμάμαι τον εαυτό μου, μένω και δραστηριοποιούμαι στον Ελληνικό. Έχω ολοκληρώσει σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη και έχω αποκτήσει Μάστερ στην Ναυτιλία.

Είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος, εργάζομαι σε επιχείρηση της περιοχής και δραστηριοποιούμαι όσο είναι δυνατόν σε εθελοντικές δομές και σώματα του Δήμου (ΕΟΔΠΕΑ και Κοινωνικό Φροντιστήριο).

Είναι η τρίτη φορά που εκτίθεμαι στην προτίμησή σας και φιλοδοξώ να είναι και η τυχερή. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει ή ακούσει τα αστεία που λέγονται για τα δεκάδες άτομα που κατεβαίνουν στις Δημοτικές Εκλογές σαν σύμβουλοι.

Όσο και αν κοροϊδεύουμε όμως, αυτά τα άτομα είναι που βοηθάνε να είναι η καθημερινότητά σας πιο ανθρώπινη.

Αυτά τα άτομα βοηθάνε με τον χρόνο τους, βοηθήστε τους και εσείς με την εμπιστοσύνη σας.

Ροή Ειδήσεων

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Υπομονή χρειάζονται και σήμερα οι οδηγοί σε Κηφισίας,...

Ερντογάν κατά Δύσης: Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα 

«Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Υπομονή χρειάζονται και σήμερα οι οδηγοί σε Κηφισίας, Κηφισό, Λ. Αθηνών και Αττική Οδό ...

Ερντογάν κατά Δύσης: Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα 

«Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια και αν θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε κι αυτό» δήλωσε ο Ερντογάν ...

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Να σταματήσει τώρα τη συγκάλυψη – Άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αρθεί έστω και τώρα στο ύψος που επιβάλλει το πρωθυπουργικό αξίωμα, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ...