Σοκ στην Ιταλία: Παίκτης της Αταλάντα «πιάστηκε» ντοπέ!


Απίστευτα νέα έρχονται από την Ιταλία καθώς παίκτης της Αταλάντα ύστερα από σχετικό έλεγχο βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Η Αταλάντα βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς ένας ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε από την ιταλική αρμόδια επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αμυντικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League την σεζόν που μας πέρασε, Χοσέ Λουίς Παλομίνο «πιάστηκε» ντοπέ και πλέον αυτός και η ομάδα του περιμένουν εναγωνίως τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης.

Σε περίπτωση που και αυτά βγουν θετικά τότε περιμένει μεγάλη τιμωρία τον 32χρονο αμυντικό, η οποία μπορεί να είναι μέχρι και δύο χρόνια αποκλεισμός από την αγωνιστική δράση.

Ο έμπειρος στόπερ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε 45φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Αταλάντα, πετυχαίνοντας δύο γκολ.



Ροή Ειδήσεων

Ο Στάρμερ δεν θα δέχεται δωρεές για τα ρούχα του

Ο Στάρμερ ήρθε αντιμέτωπος με το ερώτημα του γιατί αποδέχτηκε δωρεές ενώ ο ακαθάριστος μισθός του ανέρχεται σε σχεδόν 160.000 λίρες ετησίως ...

Μητσοτάκης: Οι απώλειες του Δημοσίου από ΦΠΑ στη χώρα μας μειώθηκαν κατά 50%

«Να, λοιπόν, που μέτρα, όπως η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, το myDATA και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν είναι μόνο επιλογές...

Μέχρι και … διαλογισμό υπόσχεται το υπουργείο Υγείας στους μαθητές για καλύτερη υγεία

Μπορεί η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας να λείπει από τις δομές υγείας της χώρας μας, όμως η ανάγκη για αγωγή υγείας...