Α.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – Επαναλειτουργία των τμημάτων καλαθοσφαίρισης στις 24/05

-

H ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου:

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ηλεκτρούπολης Ελληνικού ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του συλλόγου από τη Δευτέρα 24/5/2021.
Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχθούμε πίσω στα γήπεδα τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου μας, μετά την πολύμηνη απουσία τους από αυτά.

Για κάθε επιμέρους τμήμα θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση από τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό τμήματος μπάσκετ στο viber group του τμήματος, αναφορικά με την ημερομηνία πρώτης προπόνησης και το πρόγραμμα της περιόδου.

Αναφέρεται, αν και είναι αυτονόητο, πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου θα είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα εν ισχύ υγεινομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την καλή συνεργασία με προπονητές, γραμματεία και διοίκηση και σας αναμένουμε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ηλεκτρούπολης Ελληνικού.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ& ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Έλα νιώσεις μογεία της παρέος του Μπόσκετ!"

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ