Το πήρε πάνω του ο Λαπόρτα: Νέα συμφωνία-ανάσα για την Μπαρτσελόνα


Η Μπαρτσελόνα περνάει ένα πολύ έντονο καλοκαίρι από μεταγραφικής αλλά και… οικονομικής άποψης, καθώς πέρα από τις εκπληκτικές προσθήκες που έχει πραγματοποιήσει «καίγεται» να βρει τρόπους να διευθετήσει τις οικονομικές τις υποχρεώσεις απέναντι στη La Liga.

Ο Χουάν Λαπόρτα είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί τα χρέη της κάτι το οποίο φαίνεται να καταφέρνει καθώς συνεχώς βγάζει άσσους από το μανίκι του.

Μετά την πώληση του 24,5% των Barca Studios, sto Socios.com για 100 εκατομμύρια ευρώ , η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει κ άλλον αγοραστή για να του δώσει το ίδιο ποσοστό και να βάλει στα ταμεία της ακόμα 100 εκατομμύρια πολύτιμα ευρώ, στον αγώνα ρευστότητας που πραγματοποιεί.

Αγοραστής  είναι η Orpheus media, παραγωγός οπτικοακουστικών μέσων με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία οπτικοακουστικού και ψηφιακού περιεχομένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

crossorigin="anonymous">

Η FC Barcelona ανακοινώνει την πώληση του 24,5% των Barça Studios στην εταιρεία Orpheus Media, που διαχειρίζεται ο Jaume Roures, παραγωγός οπτικοακουστικών μέσων με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία οπτικοακουστικού και ψηφιακού περιεχομένου, έναντι ποσού 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η συμφωνία είχε  υπογραφεί στις 29 Ιουλίου με το Socios.com και θα χρησιμεύσει για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της στρατηγικής ψηφιακής, NFT και Web.3 του Club.

Η πώληση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της FC Barcelona που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου.Ροή Ειδήσεων

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη

Επιμένει η Άγκυρα στα περί τουρκικής μειονότητας στη...

Επεισόδιο με αστυνομικό και θαμώνα μπαρ στην Κρήτη

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε...

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη

Επιμένει η Άγκυρα στα περί τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη κάνοντας λόγο για «δίκαιο αγώνα των ομογενών αδελφών μας για την τουρκικότητα» ...

Η τελευταία φορά του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και η συντριπτική παράδοση της ΑΕΚ (vids)

Ο τελευταίος αντίπαλος της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια.Ιδιαίτερης σημασίας είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ...

Επεισόδιο με αστυνομικό και θαμώνα μπαρ στην Κρήτη

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε μαχαίρι Ένα σοβαρό περιστατικό...