U19: Πρεμιέρα με μεγάλη νίκη για την Εθνική επί της Ελβετίας (2-0)


Με γκολ των Σπυράκου και Κούτσια η Εθνική Νέων πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 στη Νιόν επί της διοργανώτριας του ομίλου Ελβετίας, στο πρώτο της παιχνίδι για την προκριματική φάση του EURO Κ19 και τέθηκε επικεφαλής του 1ου γκρουπ, μαζί με την Τσεχία που επιβλήθηκε 3-0 της Ανδόρας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Επιασε δουλειά ο Μίτσελ (pics)

Το 1-0 για την Ελλάδα πέτυχε ο Νίκος Σπυράκος από ασίστ του Λάμπρου Σμυρλή στο 21΄. Λίγο μετά το γκολ που σημείωσε, στο 27΄, η Εθνική είχε δοκάρι με τον αρχηγό της Νίκο Χρήστου.

Οι Ελβετοί προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά η ελληνική ομάδα έλεγξε τον ρυθμό και έφτασε στη μεγάλη νίκη. Και στο 84΄ μετά την ασίστ του Γκούμα, η Ελλάδα έφτασε στο 2-0 και το απιστέγασμα της νίκης με το γκολ του Γιώργου Κούτσια!

Ελβετία: Σπάιτσερ, Χάμερ, Νιακόσι, Μπέελι, Μέγερ (78΄ Γκούτζο), Κάλογκα, Αβντουλάχου, Βιχτ (62΄ Τσίπερφιλντ), Ν΄Ντέμα (62΄ Ντάντας Φερνάντες), Τογκενμπέργκερ (72΄ Κρεσέντι), Ντίας Πατρίτσιο (62΄ Γκεμπρεχεσούς).

Ελλάδα: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Φίλων, Κεραμίτσης (63΄ Νικολάου), Χρήστου, Τσίκος (75΄ Γκούμας), Κούτσιας (87΄ Κυριόπουλος), Σμυρλής (75΄ Γκολφίνος), Κωττάς, Σπυράκος (87΄ Τασιούρας), Αλεξίου.



Ροή Ειδήσεων

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις...

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και την κατασκευή των συσκευών επικοινωνίας - Γιατί έγινε η επίθεση τώρα; Πώς πυροδοτήθηκαν οι συσκευές; ...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις τελευταίες 8 ημέρες - Άνω των 300.000 ευρώ η αξία των οχημάτων ...

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Κασσελάκη στα καθήκοντά του ζητά η μεγαλύτερη νομαρχιακή επιτροπή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ...