Λύγισε ο Άρης και αποκλείστηκε από το FIBA Europe Cup (72-83)


Για τρία δεκάλεπτα ο Άρης διεκδικούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup, στεκόταν στο ύψος του απέναντι στη Γουλβς, ωστόσο λύγισε στο τέλος (72-83) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τη φάση των προκριματικών.

Κορυφαίοι για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Νότε με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Χάγκινς με 16 πόντους, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Καββαδάς που έκανε double double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μπροστά στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο (21-15), ωστόσο η Γουλβς έπαιξε καλή άμυνα, ανέβασε ρυθμούς και έφερε το ματς στα ίσα (44-44) στο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Η ατάκα για το «πρωτάθλημα» και οι αναμνήσεις μιας εκκίνησης

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Λιθουανοί πέρασαν μπροστά (59-61) και στην τελευταία περίοδο διαχειρίστηκαν το προβάδισμα, παίρνοντας την πρόκριση με 83-72.

Πλέον, ο Άρης επικεντρώνει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 44-44, 59-61, 72-83.



Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...