Πάρμα: Η αντίπαλος της Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο


Την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Πάρμα έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία στον πρώτο γύρο απέκλεισε με ανατροπή 2-1 σετ την Κατερίνα Μπάιντλ, θα αντιμετωπίσει την Ολλανδέζα, Αράντχα Ρους.

Η 31χρονη, Νο. 114 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε με 2-0 σετ την Ουγγαρέζα, Πάνα Ουντβάρντι (7-5, 6-3), μετά από δύο ώρες σκληρής μάχης. Η Ρους, ωστόσο, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, γεγονός που παραλίγο να εκμεταλλευτεί η αντίπαλός της.

Διαβάστε επίσης: Η Σάκκαρη συνάντησε τον Μπουφόν στην Πάρμα (pics)

Η Αράντχα προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο σετ, αλλά η Πάνα αντέδρασε και ισοφάρισε σε 5-5. Η αντεπίθεση της Ουγγαρέζα, όμως, δεν είχε συνέχεια. Η Ολλανδέζα πήρε τους 8 από τους επόμενους 10 πόντους και με 7-5 games έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Στο δεύτερο σετ η Ρους προηγήθηκε με 3-0 και δεν ξανακοίταξε πίσω, παρά την απέλπιδα προσπάθεια που έκανε η Πάνα Ουντβάρντι να ξαναμπει στο παιχνίδι.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη την Αράντχα Ρους, με την Ελληνίδα να έχει το απόλυτο, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν το 2018 στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμπατριώτισσά μας να παίρνει τη νίκη με 6-3, 7-6 [6], ενώ πέρσι έπαιξαν δύο φορές. Στο Μαϊάμι (6-2, 6-3) και στο Γουίμπλεντον (6-1, 6-1).



Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...