Σισέ: «Η καρδιά και η ψυχή μου είναι μαζί σου Παναθηναϊκέ»


Ο Τζιμπρίλ Σισέ με ανάρτησή του εξέφρασε το πόσο ήθελε να βρίσκεται απόψε στη Λεωφόρο, τονίζοντας ωστόσο πως η καρδιά του θα είναι εκεί.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι γνωστό πως έχει στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία μέσα από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γάλλος πρώην παίκτης του Τριφυλλιού εξήγησε σε μήνυμά του πόσο θα ήθελε να είναι στο αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο ενώ τόνισε πως το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει είναι η νίκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ακόμα θυμάμαι σαν να ήταν χθες την καυτή ατμόσφαιρα. Για όλους τους παίκτες αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας, για τους οπαδούς και για μένα ως οπαδό.

Τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη δεν αρκεί για αυτό το παιχνίδι. Όλοι μαζί πρέπει να είστε στο παιχνίδι σας παιδιά. Ήθελα να είμαι μαζί σας σήμερα στη Λεωφόρο, αλλά πιστέψτε με, η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι μαζί σου Παναθηναϊκέ. Σ’ αγαπώ».

crossorigin="anonymous">Ροή Ειδήσεων

Qatargate: «Οι κατηγορίες του Παντσέρι για την Εύα Καϊλή είναι ψευδείς»

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Stampa...

Καύσιμα: Τι κρατάει ψηλά τις τιμές στην Ελλάδα

Εν μέσω ενός διαρκώς κλιμακούμενου κύματος ακρίβειας, οι...

λιγότερες άδειες παραμονής σε Ρώσους μετανάστες

«Τα τελευταία χρόνια σκεφτόμασταν συχνά να αγοράσουμε ένα...

Qatargate: «Οι κατηγορίες του Παντσέρι για την Εύα Καϊλή είναι ψευδείς»

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Stampa ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή υποστήριξε ότι είναι βέβαιος πως ο Αντόνιο Παντσέρι την...

Καύσιμα: Τι κρατάει ψηλά τις τιμές στην Ελλάδα

Εν μέσω ενός διαρκώς κλιμακούμενου κύματος ακρίβειας, οι καταναλωτές – δικαίως – διαμαρτύρονται για τις τιμές, ιδίως όταν αυτές φαίνεται να μην ακολουθούν τις τάσεις...

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία

Η απόφαση θα ισχύσει για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία Δεν θα πραγματοποιηθούν...