Στοίχημα: Πώς η Interwetten έχει «φεσώσει» την αγορά με 1,8 εκατ. ευρώ


  • «Ως αξιόπιστος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων, έχουμε στόχο να συνάψουμε μακροχρόνιες συμφωνίες με μέγιστη ψυχαγωγία. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια πολυετή συνεργασία με το NHL, το καλύτερο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στον κόσμο».
  • «Ως αξιόπιστος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων, προσπαθούμε πάντα για μακροχρόνιες συνεργασίες και συνεργασίες με διεθνή φήμη. Μας γεμίζει περηφάνια που, με τη βοήθεια της Onside Sports GmbH, έχουμε μια από τις πιο παραδοσιακές και ισχυρότερες μάρκες συλλόγων στον κόσμο της Liverpool FC δίπλα μας».

Οι δύο αυτές δηλώσεις, σχεδόν πανομοιότυπες, ανήκουν στον Stefan Sulzbacher, εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetten. Για όσους δεν γνωρίζετε την εταιρεία, πρόκειται για μια μεγάλη στοιχηματική εταιρεία η οποία έχει πάνω από 30 χρόνια στην αγορά και στην Ελλάδα δραστηριοποιείται έχοντας πάρει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Όλα νόμιμα, ηθικά κι αγγελικά πλασμένα, αρκεί αυτή η… κορυφαία εταιρεία να μην κατηγορούταν ότι εδώ στη χώρα μας έχει βάλει «φέσι» 1,8 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον, στην αγορά.

Και θα ήταν όλα καλά αν, την ίδια στιγμή που ο κ. Sulzbacher μιλά για… αξιόπιστο πάροχο αθλητικών στοιχημάτων, η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν απειλούσε την ελληνική αγορά με… κραχ. Διότι όταν χρωστάς σχεδόν 2 εκατ. ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς, sites, στην ποδοσφαιρική Super League, της οποίας είναι χορηγός και σε όποιον άλλον μιλά ελληνικά, και ταυτόχρονα διαφημίζεις την αξιοπιστία σου, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Ο εν λόγω κύριος εμφανίζεται συχνά – πυκνά σε διάφορα events και συμφωνίες που κλείνει η στοιχηματική εταιρεία Interwetten. Για παράδειγμα φωτογραφίζεται με τους ιθύνοντες όταν κλείνει deal για να χορηγεί το πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου.

crossorigin="anonymous">

Ή όταν ανακοινώνει ότι ο σπουδαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής, Λόταρ Ματέους, ο οποίος μεγαλούργησε στα γήπεδα τις προηγούμενες δεκαετίες, εντάσσεται στην ευρύτερη οικογένεια της στοιχηματικής εταιρείας.

Ή ακόμη κι όταν γίνεται εκδήλωση για την ανακοίνωση της ότι θα είναι χορηγός της μεγάλης Λίβερπουλ, ο κ. Sulzbacher, βρίσκεται εκεί.

Χαιρετά τους προσκεκλημένους, βγάζει φωτογραφίες, κάνει δηλώσεις αποθέωσης της αξιοπιστίας της εταιρείας.Ροή Ειδήσεων

Νέα ημερομηνία για τη συζήτηση του Καθηγητή Χρήστου Ζερεφού με τη Βίκυ Φλέσσα

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες στις μετακινήσεις, συνεπεία των...

ΚΤΕΟ: Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο...

Dell: Καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει...

Τουρκία: Νέος ισχυρότατος σεισμός 7,5 Ρίχτερ

Νέος ισχυρότατος σεισμός 7,7 Ρίχτερ - Εικόνες χάους...

Νέα ημερομηνία για τη συζήτηση του Καθηγητή Χρήστου Ζερεφού με τη Βίκυ Φλέσσα

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες στις μετακινήσεις, συνεπεία των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου  συζήτηση του Γενικού Γραμματέα της...

ΚΤΕΟ: Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο του κτιρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ...

Dell: Καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς...