Έστησαν «πάρτι» για το Μουντιάλ οι Αργεντίνοι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης (pic, vid)


Οι Αργεντίνοι του Αστέρα Τρίπολης δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αλμπισελέστε.

Η Αργεντινή ήταν η μεγάλη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας της Γαλλίας στο Κατάρ, σε έναν μοναδικό τελικό που θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έτσι εκατομμύρια Αργεντίνοι ανά τον κόσμο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την τεράστια αυτή στιγμή.

Όλοι… τσεκάρουν την πορεία του «χρυσού» αεροπλάνου

Το ίδιο έκαναν και οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Στους Αρκάδες υπάρχει μια αρκετά μεγάλη… παροικία Αργεντίνων, με τους Ματίας Ιγκλέσιας, Χουάν Μουνάφο, Χερόνιμο Μπαράλες, Φακούντο Μπερτόλιο, Χουλιάν Μπαρτόλο και Φεντερίκο Άλβαρες να παρακολουθούν με αγωνία τις προσπάθειες των συμπατριωτών τους.

Όπως ήταν λογικό έστησαν ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια του συλλόγου, χορεύοντας και τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο της χώρας, «Muchachos», που έπαιζε από ένα μεγάλο ηχείο. Παράλληλα στόλισαν και το προπονητικό κέντρο με δύο μεγάλες σημαίες της Αργεντινής για να γιορτάσουν τον τίτλο.



Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...