Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης – Πρωινό Πρόγραμμα “Ladies Strength & Benefit Training”

Το τμήμα στίβου του Α.Ο.Βουλιαγμένης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη, του πρωινού προγράμματος γυμναστικής ενηλίκων “Ladies Strength & Benefit Trainingου“.

Την εκγύμναση θα αναλάβουν οι δύο εξειδικευμένες προπονήτριες μας, Βάσω Συμεωνίδου και Ξένια Συμεωνίδου. Το πρόγραμμα θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, τις μέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 9:00-10:00 π.μ. και 10:00-11:00 π.μ. Η έναρξη του προγράμματος ορίζεται για την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την δήλωση συμμετοχής σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Ομίλου στο τηλέφωνο 210 896 2947 ή με την προπονήτρια μας Βάσω Συμεωνίδου στο τηλέφωνο 6984 444 664.

 

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...