Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά με Μάγκνουσον


Συνεχίζει να παλεύει για τη συμμετοχή του στο Άρης – Παναθηναϊκός ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον συνεχίζει να ανεβάζει στροφές, με στόχο να είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει της Κυριακάτικης (12/2, 20:00) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ισλανδός στόπερ του «τριφυλλιού» έβγαλε μέρος της σημερινής (9/2) προπόνησης, στη συνέχεια έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και διατηρεί τις ελπίδες του για να μπει στην αποστολή και να διεκδικήσει τη συμμετοχή στον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Εκτός από τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά. Ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στα 3/4 του αγωνιστικού χώρου, με τον Γιοβάνοβιτς να δίνει έμφαση σε στοιχεία τακτικής.



Ροή Ειδήσεων

Ισραήλ: Διευρύνει τη στρατιωτική ζώνη στον βορρά

Ο ισραηλινός στρατός ζήτησε την εκκένωση των κατοίκων...

Συνάντηση Κασσελάκη με Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Συνάντηση Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και...

Ισραήλ: Διευρύνει τη στρατιωτική ζώνη στον βορρά

Ο ισραηλινός στρατός ζήτησε την εκκένωση των κατοίκων από 19 ακόμη χωριά στο νότιο Λίβανο, που βρίσκονται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τα...

Συνάντηση Κασσελάκη με Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Συνάντηση Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και ξενάγηση στο Ιωνικό Κέντρο ...

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αγωνία και στην Εθνική Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League και στο πρώτο ημίχρονο έχασε τον αρχηγός του, Φώτη Ιωαννίδη...