Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε με δύο απουσίες στο Κορωπί.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε τον Μπερνάρ να απουσιάζει από την προπόνηση, μετά την επέμβαση που έκανε για τον κολικό νεφρού και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή (12/03), αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ η παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου είναι αμφίβολη.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, σέντρες και τελειώματα. Αποφόρτιση έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απών ήταν ο Μπερνάρ».
To άρθρο Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ και Σένκεφελντ η προπόνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
[Πηγή:]www.newsit.gr