Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Βαριά ήττα με τέσσερα γκολ του Καστεγιάνος και… παράδωση του τίτλου στην Μπαρτσελόνα


Η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν… για γέλια! Η Χιρόνα ήταν εκπληκτική στην επίθεση, βρέθηκε να προηγείται εντός έδρας με 2-0 και επικράτησε τελικά με 4-2 της ομάδας του Αντσελότι, σε ματς για την 31η αγωνιστική στη La Liga. Όλα τα γκολ των γηπεδούχων από τον Καστεγιάνος. Αποχαιρετά τις ελπίδες για τον τίτλο η “βασίλισσα”.

Μπορεί η Ρεράλ Μαδρίτης να βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League και να δείχνει ικανή να σηκώσει και το φετινό ευρωπαϊκό “στέμμα”, αλλά στη La Liga κινείται… όπως την πάει το κύμα, κάτι που φαίνεται αι από το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να της πάρει τα σκήπτρα.

Το βράδυ της Τρίτης (25.04) η Ρεάλ Μαδρίτης “θυμήθηκε” το κακό της πρόσωπο” και… γονάτισε στην έδρα της Χιρόνα, χάνοντας με 4-2 από τους γηπεδούχους. Ιστορική εμφάνιση από τον Βαλεντίν Καστεγιάνος, ο οποίος σημείωσε όλα τα γκολ των γηπεδούχων. Εντυπωσιακό επίτευγμα από τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει «καρέ» γκολ κόντρα στους Μαδριλένους.

To άρθρο Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Βαριά ήττα με τέσσερα γκολ του Καστεγιάνος και… παράδωση του τίτλου στην Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΟΗΕ: Οι συσκευές επικοινωνίας παγιδεύτηκαν με εκρηκτικά πριν φθάσουν στον Λίβανο

Τι αναφέρει η λιβανέζικη διπλωματική αποστολή στα Ηνωμένα...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο τουρίστριας από κατολίσθηση   ...

Γεραπετρίτης: Το επιτελικό κράτος έχει αλλάξει το υπόδειγμα διακυβέρνησης στη χώρα

«Φταίει το επιτελικό κράτος για το γεγονός ότι δεν έχει υδροδότηση ένα χωριό, για το γεγονός ότι έπεσε πολύ χιόνι ή πολύ βροχή»,...