Στέφανος Τσιτσιπάς – Λορέντζο Μουζέτι 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα προημιτελικά στη Ρώμη


Ο Λορέντζο Μουζέτι ζόρισε αρκετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, που γίνεται στη Ρώμη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 2/2 κόντρα στους Ιταλούς που βρέθηκαν μπροστά του Internazionali BNL d’ Italia. Μετά τον Λορέντζο Σονέγκο, ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε και τον Λορέντζο Μουζέτι (7-5, 7-5) κι έφτασε στα προημιτελικά του τουρνουά στη Ρώμη.

Στη φάση των «8», ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς. Ο 26χρονος Κροάτης βρίσκεται στο Νο16 της Παγκόσμιας κατάταξης και μετρά τρεις νίκες σε πέντε αγώνες με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Στα του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά και με γρήγορο break προηγήθηκε 3-0 game του Μουζέτι. Στη συνέχεια όμως δεν δέχθηκε τις ευκαιρίες του για break και στο έβδομο game ο 21χρονος Ιταλός το πήρε πίσω, μείωσε σε 4-3 και τελικά ισοφάρισε σε 5-5. Οι δυο αθλητές κράτησαν στα επόμενα game το σερβίς τους μέχρι το δωδέκατο, όπου ο Τσιτσιπάς έκανε το δεύτερο break του για το 7-5.

Στο δεύτερο σετ, ο Μουζέτι μπήκε με break και έφτασε στο 2-0. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει (3-3) και να φτάσει στο 4-3. Ο Μουζέτι όμως ισοφάρισε ξανά σε 5-5, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το break κι έφτασε και πάλι στο 7-5 και στη νίκη.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Λορέντζο Μουζέτι 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα προημιτελικά στη Ρώμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...