Έσκασε η «βόμβα» στο NBA: Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν ανταλλαγή τον Κρις Πολ με τον Μπράντλεϊ Μπιλ


Οι Φοίνιξ Σανς έριξαν την πρώτη… βόμβα στις μετεγγραφές του NBA, αφού συμφώνησαν με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς για την απόκτηση του πρώην πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπράντλεϊ Μπιλ, μέσω ανταλλαγής.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ θα δημιουργήσει έτσι με φοβερή τριάδα αστέρων με τους Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ, που μετατρέπει αυτομάτως τους Φοίνιξ Σανς σε φαβορί για τον τίτλο στο NBA.

Οι “Ήλιοι” έχασαν μάλιστα μόνο τον Λόντρι Σάμετ και τον… μονίμως τραυματία τον τελευταίο καιρό, Κρις Πολ, στην ανταλλαγή με τους Γουίζαρντς, οι οποίοι θα λάβουν επίσης μία σειρά από draft picks δευτέρου γύρου, αλλά και πολλαπλά pick swaps. Η ανταλλαγή αναμένεται όμως να έχει και συνέχεια, αφού δύσκολα θα μείνει ο Πολ στην Ουάσινγκτον.

To άρθρο Έσκασε η «βόμβα» στο NBA: Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν ανταλλαγή τον Κρις Πολ με τον Μπράντλεϊ Μπιλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...