«Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει πρόταση στον Γουίλιαν και για τον Ολυμπιακό» υποστηρίζουν στην Αγγλία


Μία διπλή πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Γουίλιαν, αποκαλύπτει βρετανικό δημοσίευμα, το οποίο εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το standard.co.uk, η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να κερδίζει την “κούρσα” για την απόκτηση του Γουίλιαν από τη Φούλαμ, με την πρότασή της στον 35χρονο Βραζιλιάνο να περιλαμβάνει και μελλοντικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αν το επιθυμεί.

Με δεδομένο ότι Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακός έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, συχνά συνδέονται μετεγγραφικά σε δημοσιεύματα, με αυτό για τον πρώην παίκτη της Τσέλσι και της Άρσεναλ να υποστηρίζει ότι θα έχει τη δυνατότητα αν θέλει, να κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

To άρθρο «Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει πρόταση στον Γουίλιαν και για τον Ολυμπιακό» υποστηρίζουν στην Αγγλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Λίβανος: Η Γαλλία ζητεί κατεπείγουσα σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ – Θορυβημένος ο βρετανός ΥΠΕΞ

«Η Γαλλία καλεί τα μέρη κι όσους τα υποστηρίζουν σε αποκλιμάκωση και να αποφύγουν περιφερειακή ανάφλεξη που θα ήταν καταστροφική για όλους, ξεκινώντας...

Γλυφάδα: 14χρονη κατήγγειλε επίθεση από 20 άτομα – Συνελήφθησαν δύο ανήλικες

Το κορίτσι υπέβαλε μήνυση σε βάρος των δυο άλλων κοριτσιών, οι οποίες συνελήφθησαν για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση ενώ συνελήφθησαν και οι...

Ανδρουλάκης: Το μόνο κόμμα που οδήγησε σε στρατηγικές ήττες τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ

 «Οι πρωτοβουλίες μου έδειξαν ότι το μοναδικό κόμμα που έχει οδηγήσει σε στρατηγικές ήττες τη ΝΔ, είναι το ΠΑΣΟΚ»   ...