Πέμπτη θέση για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 100 μέτρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατέλαβε σήμερα την πέμπτη θέση στον τελικό των 100 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με 11.40 (0,6).

Η νεαρή αθλήτρια σημείωσε έτσι μια σπουδαία επιτυχία στην πρώτη τη συμμετοχή στη διοργάνωση, ύστερα από τρεις δύσκολους γύρους.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου , η οποία έτρεξε στην όγδοη διαδρομή, σκόνταψε στην εκκίνηση γεγονός που την επηρέασε. Η αθλήτρια κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να τερματίσει πέμπτη με την τρίτη επίδοση της καριέρας της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά φέτος το σπουδαίο ταλέντο της.

Η Εμμανουλίδου ολοκλήρωσε έτσι επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς της στη διοργάνωση, καθώς από αύριο θα ριχτεί στη μάχη της διάκρισης στα 200 μέτρα. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Κέτια Σίντο (Ολλανδία) με 11.22, που ήταν εξαρχής ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια και ακολούθησαν η Τάκας (Ουγγαρία) με 11.30 και η Γκούτσμιντ (Ελβετία) με 11.33.

Η Εμμανουηλίδου αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου στον προκριματικό των 200 μέτρων.

 

To άρθρο Πέμπτη θέση για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 100 μέτρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...