Το μήνυμα του Χόρντουρ Μάγκνουσον από το νοσοκομείο


Το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστού. Ο Ισλανδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος τραυματίστηκε τη Δευτέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Ο 30χρονος άσος ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη και τη συμπαράσταση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, με το σχόλιο: «Μέρα πρώτη… Όλα πήγαν καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας».

Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για τον Μάγκνουσον, ο οποίος έχει μπροστά του μια μακρά περίοδο αποθεραπείας και αποκατάστασης, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση, ύστερα από έξι μήνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισραήλ: Διευρύνει τη στρατιωτική ζώνη στον βορρά

Ο ισραηλινός στρατός ζήτησε την εκκένωση των κατοίκων...

Συνάντηση Κασσελάκη με Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Συνάντηση Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και...

Ισραήλ: Διευρύνει τη στρατιωτική ζώνη στον βορρά

Ο ισραηλινός στρατός ζήτησε την εκκένωση των κατοίκων από 19 ακόμη χωριά στο νότιο Λίβανο, που βρίσκονται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τα...

Συνάντηση Κασσελάκη με Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Συνάντηση Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και ξενάγηση στο Ιωνικό Κέντρο ...

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αγωνία και στην Εθνική Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League και στο πρώτο ημίχρονο έχασε τον αρχηγός του, Φώτη Ιωαννίδη...