Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε από τον Λεβαδειακό η Λαμία, δύσκολη πρόκριση για Ατρόμητο


Η Λαμία ηττήθηκε 2-1 στην έδρα του Λεβαδειακού, ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 σε βάρους του Γιούχτα, με τις δυο νικήτριες ομάδες να συνεχίζουν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο ο Λεβαδειακός της Super League 2 έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε 2-1 τη Λαμία εντός έδρας, στον αγώνα για την 5η φάση της διοργάνωσης.

Η Λαμία προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό χάρη στο γκολ του Μάλτσι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 58΄  με τον Κουάντρα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολέτο ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι γράφοντας το τελικό 2-1 στο 68΄.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Περιστεριώτες να κερδίζουν 1-0 τον Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 54ο λεπτό με τον Κούεν να είναι ο σκόρερ. 

Με αυτό τον τρόπο ο Αθηναϊκός σύλλογος πέρασε στους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Λάρισα. Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα βρει απέναντι του ένα άλλο σύλλογο της Super League 2 και συγκεκριμένα τη Νίκη Βόλου.

To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε από τον Λεβαδειακό η Λαμία, δύσκολη πρόκριση για Ατρόμητο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Εκλογές ΗΠΑ: Η Χάρις διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τραμπ με 46% προς 43%

Νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ψηφοφόροι έχουν απαισιόδοξη...

Επιχείρηση διάσωσης ιστιοπλοϊκού με 10 επιβαίνοντες ανοιχτά των Κυθήρων

Στην περιοχή βρίσκεται ένα παραπλέον σκάφος, ενώ σπεύδουν...

Καιρός: Αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή σήμερα...

Εκλογές ΗΠΑ: Η Χάρις διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τραμπ με 46% προς 43%

Νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ψηφοφόροι έχουν απαισιόδοξη άποψη για την κατάσταση της οικονομίας και τη μετανάστευση-Γενικά τάσσονται υπέρ του Τραμπ σε αυτά ...

Επιχείρηση διάσωσης ιστιοπλοϊκού με 10 επιβαίνοντες ανοιχτά των Κυθήρων

Στην περιοχή βρίσκεται ένα παραπλέον σκάφος, ενώ σπεύδουν ένα περιπολικό του Λιμενικού, τρία άλλα παραπλέοντα σκάφη και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ...

Κωνσταντοπούλου από Κέκυρα: «Να ξέρετε ότι έχετε μία σύμμαχο και μία φωνή στη Βουλή»

Το νοσοκομείο της Κέρκυρας και τον δήμαρχο του νησιού επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ...