Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-61: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών οι «πράσινες»


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 65-61 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου γυναικών στο μπάσκετ, με τις «πράσινες» να προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης έπειτα από ένα ντέρμπι με δραματικό φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός Eπικράτησε με σκορ 65-61 του Ολυμπιακού σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών.

Πρώτη σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν η Τζασμίν Τζόουνς με 24 πόντους και για τον Ολυμπιακό η Ελεάννα Χριστινάκη με 16.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά έχουν προκριθεί ΠΑΣ Γιάννινα, Εσπερίδες και Ελευθερία Μοσχάτου.

Δεκάλεπτα: 14-19, 38-35, 53-49, 65-61
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου 2, Παυλοπούλου 3(1), Τσβίτκοβιτς 15(1), Σωτηρίου 7, Αλεξανδρή 2, Τζόουνς 24(3), Θεοδωρομανωλάκη, Αλέιν 12.
Ολυμπιακός (Νίκλας): Γουίλιαμς 5, Σπυριδοπούλου 6(1), Σύρρα 4, Νικολοπούλου 8(1), Καρλάφτη, Δίελα, Βίτολα 15(1), Χριστινάκη 16, Κολλάτου, Τόμπιν 7.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-61: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών οι «πράσινες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...

Καιρός: Τοπικές βροχές σε Ιόνιο, Κρήτη και Εύβοια σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Στο Ιόνιο και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην Κρήτη και πιθανώς τις πρωινές ώρες στην Εύβοια αναμένονται τοπικές βροχές - Βελτιωμένος ο καιρός...

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο -για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»– θα βρεθούν περίπου 40.000 φίλοι του μπάσκετ. Με το Μακάμπι...