Μίλαν – Κάλιαρι 4-1: Άνετη πρόκριση με Λούκα Γιόβιτς στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας


Η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι και πέρασε με άνεση στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας. Βασικός με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος. Δυο γκολ ο Λούκα Γιόβιτς.

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Γιόβιτς που πέτυχε δύο γκολ, η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι στο “Σαν Σίρο” και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Μίλαν έγινε η 5η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Coppa Italia. Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του αυριανού (03.01.2024) αγώνα ανάμεσα στην Αταλάντα και στη Σασουόλο.

Ο Σέρβος εοιθετικός των “ροσονέτι” βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο μέρος (29΄, 42΄), βάζοντας τις βάσεις για να περάσει η ομάδα του ένα ήσυχο βράδυ. Στο 50ό λεπτό ο Τραορέ “έγραψε” το 3-0 κι έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ενώ στο 90΄+1 ο Λεάο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με βασικό στο κέντρο της άμυνας τον Παντελή Χατζηδιάκο, η ομάδα της Σαρδηνίας δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, έχοντας ξεκάθαρα το μυαλό της στη μάχη που δίνει στη Serie A για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Το μόνο που κατάφερε στην αναμέτρηση του “Σαν Σίρο”, ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 88΄ με τον Βραζιλιάνο, Άτζι.

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16»:

Λάτσιο-Τζένοα 1-0

Φιορεντίνα-Πάρμα 4-1 πέναλτι (κ.α. και πρτ. 2-2)

Νάπολι-Φροζινόνε 0-4

Ίντερ-Μπολόνια 1-2 παράταση (κ.α. 0-0)

Μίλαν-Κάλιαρι 4-1

Αταλάντα-Σασουόλο 3/1

Ρόμα-Κρεμονέζε 3/1

Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα 4/1

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης (10/1/2024):

Φιορεντίνα – Μπολόνια

Αταλάντα ή Σασουόλο – Μίλαν

Λάτσιο – Ρόμα ή Κρεμονέζε

Γιουβέντους ή Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε

To άρθρο Μίλαν – Κάλιαρι 4-1: Άνετη πρόκριση με Λούκα Γιόβιτς στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...