Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν νομίζω ότι ο Ραζβάν θα χάσει κάποιο ντέρμπι από τον Φατίχ Τερίμ»


Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έκανε αναφορά στον Φατίχ Τερίμ -ο οποίος θα κάνει απόψε (03.011) το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού- και σχολίασε το γεγονός ότι ο Τούρκος προπονητής θα βρεθεί σε λίγο καιρό αντίπαλος με τον γιο του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 78χρονος Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε για τα ντέρμπι που έχει δώσει ο ίδιος απέναντι στον Φατίχ Τερίμ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπεσίκτας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ο γιος του θα βγει, επίσης, νικητής, στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας και οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Ο Τερίμ είναι τώρα αντίπαλος του γιου μου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει ο Ραζβάν ντέρμπι από τον Τερίμ», σχολίασε σχετικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

To άρθρο Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν νομίζω ότι ο Ραζβάν θα χάσει κάποιο ντέρμπι από τον Φατίχ Τερίμ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...