Μπάγερν – Ολυμπιακός: Οι συστάσεις των Γερμανών στα ελληνικά στους ερυθρόλευκους φιλάθλους


Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το βράδυη της Παρασκευής (1/2, 21:30) τον Ολυμπιακό στη Γερμανία για την 25η αγωνιστική της Euroleague, με τους Βαυαρούς να κάνουν ορισμένες συστάσεις στους φίλους των ερυθρολεύκων που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει βροντερό “παρών” στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν στην Euroleague, με τους Γερμανούς να κάνουν συστάσεις στους φίλους των ερυθρολεύκων που θα βρεθούν στο γήπεδο σε άπταιστα ελληνικά.

Η Μπάγερν έδωσε οδηγίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενημερώνοντάς τους ότι απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με τσάντες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μπάγερν:

“Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού, παρακαλούμε σημειώστε: Λόγω κανονισμών από τις αρχές, αύριο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας ισχύει απαγόρευση εισόδου με τσάντες. Δεν θα υπάρχουν επίσης δυνατότητες αποθήκευσης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τα λέμε αύριο!”

To άρθρο Μπάγερν – Ολυμπιακός: Οι συστάσεις των Γερμανών στα ελληνικά στους ερυθρόλευκους φιλάθλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις...

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και την κατασκευή των συσκευών επικοινωνίας - Γιατί έγινε η επίθεση τώρα; Πώς πυροδοτήθηκαν οι συσκευές; ...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις τελευταίες 8 ημέρες - Άνω των 300.000 ευρώ η αξία των οχημάτων ...

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Κασσελάκη στα καθήκοντά του ζητά η μεγαλύτερη νομαρχιακή επιτροπή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ...